NORGESVENN: UEFA-president Michel Platini har vært i Norge før, her etter en pressekonferanse på Skeid-huset sammen med daværende fotballpresident Sondre Kåfjord.

Foto: SIV JOHANNE SEGLEM/ Dagbladet
NORGESVENN: UEFA-president Michel Platini har vært i Norge før, her etter en pressekonferanse på Skeid-huset sammen med daværende fotballpresident Sondre Kåfjord. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM/ DagbladetVis mer

Platini skal på cupfinalene

Uefa-presidenten skal se Brann - Aalesund med kongen.

(Dagbladet): Europeisk fotballs øverste sjef, Uefa-president Michel Platini, kommer til Oslo og Norge for å se både herre- og damefinalene i cupen, melder Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Platini skal se kvinnefinalen mellom Stabæk og Røa i Telenor Arena lørdag 5. november, mens han skal se Brann - Aalesund fra kongetribunen søndagen.

-Vi gleder oss til å vise Platini cupfinalenes sterke posisjon i Norge. Dette er den største helgen i norsk fotball, sier fotballpresident Yngve Hallén i pressemeldingen.

Avtalen kom i stand under et Uefa-seminar på Kypros tidligere i høst. Hallén er glad for at Platini ønsket å komme til Norge.

-Det er alltid viktig å ha en tett dialog med UEFA og få muligheten til å snakke direkte med deres øverste leder. UEFAs rolle inn mot FIFA er viktig, sier Hallén.