FRISK: Uefa-president Michel Platini ble skrevet ut av sykehuset i dag morges etter at han besvimte ved restaurantbordet i Johannesburg i går kveld. Her sammen med Fifa-president Sepp Blatter under kampen mellom Slovenia og USA tidligere i VM. Foto: Martin Meissner, AP/Scanpix
FRISK: Uefa-president Michel Platini ble skrevet ut av sykehuset i dag morges etter at han besvimte ved restaurantbordet i Johannesburg i går kveld. Her sammen med Fifa-president Sepp Blatter under kampen mellom Slovenia og USA tidligere i VM. Foto: Martin Meissner, AP/ScanpixVis mer

Platini skrevet ut av sykehuset i dag morges

Besvimte på restaurant i går kveld.

||| UEFA-sjef Michel Platini (55) er utskrevet fra sykehuset. Ifølge legene er han helt frisk og vil være til stede på søndagens VM-finale.

Platini ble utskrevet i dag morges klokken 9 etter at han i går fikk et illebefinnende før en middag i Johannesburg. Han skal ha vært plaget med influensa de siste dagene.

UEFA og FIFA skriver i en felles uttalelse at den tidligere franske landslagsstjernen vil være til stede når Nederland og Spania møtes i VM-finalen i morgen.

- Medisinske tester som er gjennomført er alle normale, og Platini gleder seg til finalen på Soccer City Stadium, heter det i kunngjøringen.

(NTB)