Platinis og Blatters anker avslått av FIFA

Utestengelsen opprettholdes.

FIKK ANKE AVVIST: Utestengelsene av Sepp Blatter og Michel Platini opprettholdes av FIFA. Til venstre prins Ali bin al-Hussein av Jordan, en av kandidatene til å bli forbundets neste president. Foto: Scanpix
FIKK ANKE AVVIST: Utestengelsene av Sepp Blatter og Michel Platini opprettholdes av FIFA. Til venstre prins Ali bin al-Hussein av Jordan, en av kandidatene til å bli forbundets neste president. Foto: ScanpixVis mer

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har avslått både Sepp Blatter og Michel Platinis anke om å oppheve den 90 dagers lange utestengelsen de for tiden soner.

Begge de to ankene ble blankt avslått, melder AFP. Blatter og Platini ønsket å få opphevet suspensjonen som foreligger mens sveitsisk politi etterforsker.

Platini var lenge favoritt til å ta over for Sepp Blatter som ny FIFA-president. Valget skjer 26. februar neste år, men franskmannen ble i likhet med tidligere president Blatter suspendert i oktober. Årsaken til utestengelsen er en ureglementert millionutbetaling fra Blatter til Platini i 2011.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram