Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Playboy-dommer tilbake på linja

- Føles som å dømme en finale, sier hun.

(Dagbladet.no): Da den brasilianske linjedommeren Ana Paula Oliveira poserte halvnaken for mannebladet Playboy, ble hun utvist av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

Hva de fryktet, er litt uvisst, men kanskje hadde det noe med spillernes konsentrasjon å gjøre. Uansett gjorde FIFA det klart at hun hadde gått over streken.

- Veldig, veldig glad

Men nå - etter 245 dager på sidelinja - er hun tilbake. Comebacket skjedde i 1-1-kampen mellom São José og Taquaritinga.

- Jeg er veldig glad - veldig, veldig glad. Så glad at du ikke aner det. Det føltes litt som å dømme i en finale, sier hun, ifølge Daily Mail.

Så gjenstår det å se om hun lykkes bedre nå enn forrige gang hun var i aksjon.

- Tullete likestillingsting

Under en cup-semifinale mellom Botafogo og Figueirense, sørget hun nemlig for feilaktig å annullere to scoringer, noe som avstedkom følgende reaksjon fra Botafogo-leiren.

TILBAKE: Linjedommer Ana Paula Oliveira (f.v.), som her entrer banen sammen med hoveddommer Silvia Regina Oliveira og linjedommer Aline Lambert under en kamp i 2003, er nå tilbake på linja. Foto: DJALMA VASSAO/REUTERS/SCANPIX
TILBAKE: Linjedommer Ana Paula Oliveira (f.v.), som her entrer banen sammen med hoveddommer Silvia Regina Oliveira og linjedommer Aline Lambert under en kamp i 2003, er nå tilbake på linja. Foto: DJALMA VASSAO/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Man ser ikke slikt i resten av verden. Kvinner dømmer ikke i Italia, Tyskland eller andre europeiske ligaer, påpekte klubbens president, Carlos Augusto Montenegro.

- Det er bare en tullete likestillingsting de har funnet på her i Brasil, tilla han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media