Playboy-modellen tapte på knockout mot Brækhus og la opp tidligere i år

Nå har Mia St. John bestemt seg for å bokse et år til.

(Dagbladet): Mia St. John møtte Cecilia Brækhus i april i år, men den norske boksestjernen vant kampen på teknisk knock out allerede i tredje runde.

Den 46 år gamle bokseren var da klar på at det ble hennes siste år med boksing.

- Nå holder det. Jeg vet ikke om dette blir min aller siste kamp, men det er helt klart mitt siste år, sa hun til Dagbladet.

La opp i juni St. John annonserte i juni at hun legger opp etter en hofteoperasjon, men nå har hun bestemt seg for at hun likevel vil fortsette et år til.

- Jeg er ikke pensjonert lenger, sier hun i følge Fightnews.com

- Nå trener jeg med Diaz-brødrene i Indio i California, på gymmen til mesteren Timothy Bradley. Nå som jeg har kommet meg etter operasjonen har jeg bestemt meg for å bokse et år til. Jeg elsker hvordan Bradley bokset i forrige kamp, så jeg trengte ikke å tenke meg om en gang når det gjalt Diaz-brødrene.

Stilt opp i Playboy Cecilia Brækhus fikk kritikk for å ha valgt for lett motstand i Mia St. John, men den amerikanske bokseren har en lang karriere bak seg. Hun er blant annet tidligere WBC-mester i super weltervekt, og går under navnet «the knockout», siden hun har vunnet 18 av kampene sine på knockout.

St. John  har også jobbet som modell, og vært på forsiden av playboy.

GJØR BOKSE-COMEBACK: Mia St. John vil fortsette med boksing i et år til. Foto: Imeh Akpanudosen/Getty Images / NTB Scanpix
GJØR BOKSE-COMEBACK: Mia St. John vil fortsette med boksing i et år til. Foto: Imeh Akpanudosen/Getty Images / NTB Scanpix Vis mer