Pálmasson sendte Lillestrøm videre i cupen

Start kom til kort på eget gress.

NETTKJENNING: Her sender Pálmi Rafn Pálmason Lillestrøm i ledelsen mot Start. Flere mål ble det ikke. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
NETTKJENNING: Her sender Pálmi Rafn Pálmason Lillestrøm i ledelsen mot Start. Flere mål ble det ikke. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

• Start - Lillestrøm 0-1 (0-0)

(Dagbladet): Det var to skuddvillige lag som møttes i cupens kvartfinale på Sør Arena i kveld, men der skuddvilligheten var høy var presisjonen tilsvarende lav.

Både Start og Lillestrøm fyrte løs til ingen nytte. Nærmest var Espen Hoff som traff tverrliggeren bak Origi Otieno etter 33 minutter, men det sto målløst til pause.

I tillegg kan det diskuteres hvorvidt hjemmelaget ble snytt for et straffespark allerede etter to minutter da ballen traff hånda til Bjørn Helge Riise, men dommer Dag Vidar Hafsås blåste ikke.

Etter pause var det fint lite å melde om før det var spilt 71 minutter. Et lite øyeblikks magi fra Moryké Fofana og en knallhard avslutning fra Pálmi Rafn Pálmason sendte Lillestrøm i ledelsen.

Tross noen halvmuligheter til vertene og en kjempesjanse til Lillestrøm, ble det ikke flere mål på Sør Arena.

Med det slår Lillestrøm følge med Molde og Haugesund som begge ble klare for semifinale i går. Rosenborg og Vålerenga gjør opp om den siste plassen den 18. august.