PUSSER PÅ FORMEN: Charlotte Kalla har ikke hatt tidenes sesong, men i dag finpusset hun på formen i et turrenn.Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix
PUSSER PÅ FORMEN: Charlotte Kalla har ikke hatt tidenes sesong, men i dag finpusset hun på formen i et turrenn.Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB ScanpixVis mer

Plutselig dukket Kalla opp i et turrenn, og vant gavekort på 400 kr på den lokale matbutikken

Knuste de mannlige deltakerne.

(Dagbladet): Svenske Charlotte Kalla har ikke hatt sin beste sesong så langt.

Hun droppet Tour de Ski, og da hun gikk 15 kilometer med skibytte i Skandinavisk Cup for to helger siden, så endte hun hele 40 sekunder bak Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Det fikk svenskene til å frykte for VM-formen til deres største håp på kvinnesiden, og det endte med at det ble bestemt at Kalla skulle skjermes fra pressen.

Siden har Kalla trent for seg selv, men i dag dukket hun plutselig opp til et turrenn i  Matfors utenfor Sundsvall, skriver Expressen.

- Charlotte ringte meg fredag og lurte på om det fantes en mulighet for å kun stake seg gjennom konkurransen. Hun ville også vite om det var noen menn hun kunne stake sammen med, forteller konkurransesjef Peter Blomqvist til den svenske avisa.

Halvannen time før start møtte hun opp og betalte rennavgiften på 200 kr.

- Hun var veldig fornøyd med å vinne løpet og for at hun var langt foran karene som hun staket sammen med. De hadde ikke sjans til å henge på da det begynte å gå i oppoverbakke, forteller Blomqvist.

For seieren fikk Charlotte Kalla et gavekort på 400 kroner på den lokale matbutikken.

Onsdag starter Svenska Mästerskapen i Ørebro - mens de norske løperne går NM på Røros kommende helg.