Amerikanerne uteble i Hoppuka

Plutselig forsvant hopperne fra USA

Skulle hoppe treningsomgang i Innsbruck, men dukket aldri opp.

UHELDIGE: Michael Glasder, Kevin Bickner og William Rhoads var de tre beste i det amerikanske OL-uttaket. Men til Innsbruck kom de aldri. Bildet er tatt på nyttårsaften. Foto: NTB scanpix
UHELDIGE: Michael Glasder, Kevin Bickner og William Rhoads var de tre beste i det amerikanske OL-uttaket. Men til Innsbruck kom de aldri. Bildet er tatt på nyttårsaften. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INNSBRUCK (Dagbladet): De er ikke blant de største stjernene i hoppsirkuset. Muligens er de ikke savnet i Hoppuka i det hele tatt. Men på treningen i Innsbruck i Østerrike i går skjedde det noe merkelig.

Av de 69 hopperne som skulle utfor i Bergiselbakken, var tre hoppere fra USA: Michael Glasder, Kevin Bickner og William Rhoads. De skulle starte som henholdsvis nummer 9, 16 og 29. Men en etter en dukket de ikke opp.

- Hva skjer? spurte folk i bakken.

Det korte svaret er: Krøll med bagasjen.

Billige flybilletter

På grunn av det amerikanske OL-uttaket var det ikke meningen at hopperne fra USA skulle delta i Oberstdorf eller Garmish-Partenkirchen. Men til Innsbruck skulle de, og alt virket i skjønneste orden da startlista for treningsomgangen ble delt ut blant journalister i pressesenteret.

Men den gang ei. Etter det amerikanske OL-uttaket booket de tre hopperne billige flybilletter fra Salt Lake City - via Amsterdam og Paris - til Slovenia.

På plass i den slovenske hovedstaden Ljubljana oppdaget de til sin store fortvilelse at bagasjen ikke var kommet fram: Verken ski, dresser eller kofferter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer