Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Plutselig pekte ankelen ut i 90 graders stilling

Snowboard-sesongen i fare for Andreas Ygre Wiig.

STYGG ANKELSKADE: Andreas Ygre Wiig risikerer å miste store deler av den kommende snowboard-sesongen etter at han skadet ankelen under lek på trampoline.Foto: Kristin Svorte/Dagbladet
STYGG ANKELSKADE: Andreas Ygre Wiig risikerer å miste store deler av den kommende snowboard-sesongen etter at han skadet ankelen under lek på trampoline.Foto: Kristin Svorte/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas Ygre Wiig skadet ankelen under hopping på trampoline. Det kan gjøre at store deler av snowboardsesongen ryker for 30-åringen.

Wiig skulle ta noen ekstrahopp på trampolinen da det gikk galt, melder NRK.

- På det siste hoppet havnet foten mellom fjærene på trampolinen. Jeg spratt på ryggen og plutselig pekte ankelen ut i 90 graders stilling. Ankelkulen stakk ut og gikk gjennom huden, forteller Wiig.

- Umiddelbart etter hendelsen tok jeg tak i ankelen og vred den tilbake på plass. Det var ren refleks. Jeg var i sjokk. Dette er skaden som absolutt har sett verst ut på kroppen min, sier snowboardstjernen til NRK.

Nå venter han på svar fra MR-undersøkelse.

- Et eller annet må ha røket eller blitt strukket veldig mye. Jeg husker godt da jeg knakk ankelen for en stund tilbake. Da kom en knasende lyd av to bein som blir gnidd mot hverandre, sier Wiig.

VM arrangeres i Oslo kommende vinter, men der stiller uansett ikke Wiig. Han har bestemt seg for å ta en pause fra konkurranser.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!