Premier League

Plutselig sto Solskjær der!

- Det var ikke dette jeg hadde sett for meg, sier Natalie Burrell (27) til Dagbladet.

FORNØYD: Natalie Burrell fikk et bilde sammen med Ole Gunnar Solskjær i Birmingham. Det syntes hun var mer enn stas. Foto: Privat
FORNØYD: Natalie Burrell fikk et bilde sammen med Ole Gunnar Solskjær i Birmingham. Det syntes hun var mer enn stas. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag la 27 år gamle Natalie Burrell ut på tur sammen med et par andre jenter. Målet var Birmingham og reservelagskampen mellom damelaget til Birmingham og damelaget til Manchester United.

Hun er medlem av Barmy Army, en supportergruppe som støtter Manchester United-damene i tykt og tynt. Stor var overraskelsen da det gikk opp for henne hvem som faktisk var på kampen:

Ole Gunnar Solskjær, manager for Manchester United.

- Dette var ikke et sted jeg hadde forventet å se ham, forteller en oppglødd Burrell til Dagbladet.

Det hun trodde skulle bli en helt vanlig reservelagskamp første søndag i september, utviklet seg til en spektakulær opplevelse. Det viste seg at Solskjær ikke hadde tatt turen fra Manchester til Birmingham helt uten videre.

De første 45 minuttene fikk hans egen datter, Karna Solskjær, prøve seg for United-reservene. Seinest i sommer spilte hun Norway Cup for J17-laget til Clausenengen. Men ambisjonene er å utvikle seg videre.

- Jeg har aldri sett henne før. Hun spilte venstre ving og hadde noen gode pasninger på kryss, forteller Burrell om kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer