Premier League

Plutselig sto Solskjær der!

- Det var ikke dette jeg hadde sett for meg, sier Natalie Burrell (27) til Dagbladet.

FORNØYD: Natalie Burrell fikk et bilde sammen med Ole Gunnar Solskjær i Birmingham. Det syntes hun var mer enn stas. Foto: Privat
FORNØYD: Natalie Burrell fikk et bilde sammen med Ole Gunnar Solskjær i Birmingham. Det syntes hun var mer enn stas. Foto: PrivatVis mer

Søndag la 27 år gamle Natalie Burrell ut på tur sammen med et par andre jenter. Målet var Birmingham og reservelagskampen mellom damelaget til Birmingham og damelaget til Manchester United.

Hun er medlem av Barmy Army, en supportergruppe som støtter Manchester United-damene i tykt og tynt. Stor var overraskelsen da det gikk opp for henne hvem som faktisk var på kampen:

Ole Gunnar Solskjær, manager for Manchester United.

- Dette var ikke et sted jeg hadde forventet å se ham, forteller en oppglødd Burrell til Dagbladet.

Det hun trodde skulle bli en helt vanlig reservelagskamp første søndag i september, utviklet seg til en spektakulær opplevelse. Det viste seg at Solskjær ikke hadde tatt turen fra Manchester til Birmingham helt uten videre.

De første 45 minuttene fikk hans egen datter, Karna Solskjær, prøve seg for United-reservene. Seinest i sommer spilte hun Norway Cup for J17-laget til Clausenengen. Men ambisjonene er å utvikle seg videre.

- Jeg har aldri sett henne før. Hun spilte venstre ving og hadde noen gode pasninger på kryss, forteller Burrell om kampen.

Vennlig

Da hun spurte om et bilde med Solskjær, ble hun møtt av vennligheten selv.

- Han skrøt av oss fordi vi var der og støttet damelaget. Da jeg la ut på sosiale medier at han var til stede på kampen, spøkte Birmingham-fansen med at han var kommet for å se på damene deres. Men det er lett å forstå hvorfor han var der når datteren var i aksjon.

- Men han visste navnet på flere av spillerne. Og Uniteds reservelagsdamer gikk fra å ligge under 1-3 til å vinne 4-3, forteller hun.

- Hvordan reagerte folk på at Solskjær dukket opp?

- Stadion er veldig liten og det var mye folk der. Noen sa: «Se, der er Solskjær!» En veldig hyggelig opplevelse og god signaleffekt.

Burrell fortsetter:

- Jeg er sånn som kan se alt av kamper med damelaget til Manchester United. Jeg så dem mot Vålerenga i Oslo. Og hvis en spiller drar på utlån til Huddersfield, kan jeg dra for å se på henne også.

DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT: ... venter ikke forgjeves. United-fansen ventet utenfor klubbens treningsanlegg for å få et glimt av - og kanskje sågar et bilde med - spillerne. Reporter/video: Tore Ulrik Bratland Vis mer

Det var united.no som omtalte saken først i Norge.

Dagen i forveien var Solskjær i Southampton med Manchester United. Kampen endte 1-1, noe som har gitt klubben den verste seriestarten på 27 år. Fasiten er fem poeng og åttendeplass.

Men Solskjær mener laget utvikler seg i positiv retning.

Landslagspause

- Vi har dominert de tre siste kampene. Vi er på riktig spor, selv om vi ikke har fått mange poeng i retur. Men vi blir bedre og bedre. Det er et ungt lag. I dag fikk vi kampen dit vi skulle. Men dessverre ga vi dem for mye mot til å være med i kampen, sa han etter 1-1 mot Southampton.

Nå er det landslagspause. Deretter venter Leicester på Old Trafford.