Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Plutselig VM-aktuell

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Tottenham 2- 0. Urutinert og litt klønete på Uniteds første scoring, men ut over det sto Espen Baardsen (bildet ) prikkfritt i sin fjerde Tottenham-kamp - den andre fra start. Nå ser ikke Bjørn Hansen bort ifra at gutten er VM-aktuell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Før denne kampen var han det ikke, men fortsetter Espen å stå i Tottenhams mål, samtidig som han gjør det bra, kan han ikke avskrives, sier Hansen.

- Jeg satser på VM-troppen, sier Espen Baardsen. - Men jeg vet jo at jeg trenger kamper. Og hvor lenge Ian Walker er ute, vet jeg ingen ting om. Det eneste jeg kan gjøre er mitt beste.

  • Da Ryan Giggs ga United 1- 0, ville det beste vært en utboksing i luftduellen med Teddy Sheringham. I stedet prøvde Baardsen å holde ballen. Det gikk galt og United scoret. På noe som ville vært frispark hjemme i Norge.
  • Giggs klemte inn et mål til på en rolig arbeidsdag for United. Og grunnen til det var Tottenham - et lag uten mening. Og man kan undres over innkjøpene av Jürgen Klinsmann og Nicola Berti - månedlige lønnsmottakere i millionklassen.

- Jeg vil se videoen før jeg sier noe sikkert, men jeg føler at jeg ble dyttet, sier Espen Baardsen. - Dermed ikke sagt at det er noen unnskyldning.

I går kunne de gått på bussen uten å dusje. De ville fortsatt luktet eau de cologne.

Espen Baardsen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!