Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mauricio Pochettino signerte ny femårskontrakt

Pochettino fornyet med Tottenham

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har signert en ny femårskontrakt.

BLIR VÆRENDE: Mauricio Pochettino binder seg til Tottenham fram til 2023. Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB Scanpix
BLIR VÆRENDE: Mauricio Pochettino binder seg til Tottenham fram til 2023. Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Det meldte Tottenham torsdag på sitt nettsted. Pochettinos trenerstab har også forlenget sine avtaler.

Pochettino har hatt jobben siden 2014. Etter femteplass den første sesongen har han nå ført London-klubben til medaljeplass i Premier League tre år på rad. Sist sesong vant klubben sin gruppe i mesterligaen foran Real Madrid.

- Jeg er henrykt over at vi er blitt enige om en ny og forlenget kontrakt med Mauricio. Vi har vært på en ekstraordinær reise sammen, og tiden som kommer virker enda mer spennende, sier klubbformann Daniel Levy.

- Mauricio har skapt utrolig lagånd og har omfavnet en spillestil våre tilhengere elsker å se. Jeg vet at de vil ønske denne avtalen velkommen.

Pochettino sier at han gleder seg til fortsatt å lede laget som i august flytter inn på sin nye arena nordøst i London.

- Jeg er beæret over å ha signert en ny langtidskontrakt når vi går inn i en av de viktigste perioder i klubbens historie, og glad for å få være manageren som leder laget inn på vår nye verdensklassearena, sier han.

- Det er bare en av tingene som gjør dette til en av de mest spennende jobber i fotballverden. Vi legger allerede planene som skal sikre at vi bygger videre på det som er gjort de fire siste årene. Jeg og Daniel har samme syn på hvordan vi skal skape langsiktig suksess.

Den 46-årige argentineren skal fortsatt ha Jesus Perez, Miguel D'Agostino og Toni Jimenez med seg som trenere for førstelaget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media