Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pochettino løp ut på banen for å forhindre slåsskamp

Mens de fortsatt skalv på Leicester-festen til Vardy.

KAOTISK: Tottenham og Chelseas spillere og ledere i konfrontasjon ute på banen etter 2-0. Willian og Danny Rose var i ferd med å starte noe, og Diego Costa og Moussa Dembele lot seg ikke be to ganger om å bidra. Foto: SCANPIX/ Reuters / John Sibley
KAOTISK: Tottenham og Chelseas spillere og ledere i konfrontasjon ute på banen etter 2-0. Willian og Danny Rose var i ferd med å starte noe, og Diego Costa og Moussa Dembele lot seg ikke be to ganger om å bidra. Foto: SCANPIX/ Reuters / John Sibley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelsea - Tottenham 2-2.

Leicester-spillerne samlet seg hjemme hos Jamie Vardy for å følge det mye-avgjørende oppgjøret mellom Chelsea og Tottenham i kveld.

Der var det trolig stille i pausen.

2-0 til pause For etter en mer enn skjelvende åpning på Stamford Bridge hadde Tottenham scoret to ganger, først var Harry Kane iskald etter Erik Lamelas utsøkte stikker etter en drøy halvtime, så sendte Christian Eriksen Heung-Min Son nydelig gjennom etter Ivanovic og Mikels kombinerte feil på egen halvdel.

2-0 til Tottenham - som måtte vinne denne for å holde liv i tittelkampen.

Dårlig stemning Mye sto på spill i kveld, åpenbart også for Chelsea. Spurs-rivalen har ikke mye å spille for, men det vil bety mye å snyte Tottenham for et ligagull.

HOLDT HÅPET LEVENDE: Harry Kane satte inn det første Tottenham-målet før pause.  Foto: SCANPIX Reuters / John Sibley
HOLDT HÅPET LEVENDE: Harry Kane satte inn det første Tottenham-målet før pause. Foto: SCANPIX Reuters / John Sibley Vis mer

Det var tydelig i hele første omgang, der kjeklingen dominerte. Rett før pause måtte til og med Tottenham-manager Mauricio Pochettino løpe ut på banen for å gå mellom Danny Rose og Willian - for å forhindre at førstnevnte skulle krangle eller slåss på seg mer enn det gule kortet han (og Willian) fikk.

Den situasjonen kunne endt med flere kort, blant annet viste bildene at Mousa Dembele stakk fingeren opp i ansiktet til Diego Costa.

45 nervepirrende minutter gjenstod i London og i Leicester. For Tottenham-fansen ble det verre etter et knapt kvarter i andre.

Bortelaget virket å ha kontroll på tingene, men en corner fra høyre fikk Chelsea tilbake i kampen: John Terry og Gary Cahill gjorde det de gjør i dueller inne i feltet, ballen stoppet til slutt på gresset omtrent ved straffemerket, og Cahill dunket den i mål.

NERVØST: Leicester-fansen følger kampen i hjembyen. Foto: SCANPIX/
Reuters / Eddie Keogh
NERVØST: Leicester-fansen følger kampen i hjembyen. Foto: SCANPIX/ Reuters / Eddie Keogh Vis mer

Plutselig var det kanskje litt livligere hjemme hos Jamie Vardy. Og definitivt ble det det da Eden Hazard satte inn 2-2.

Leicester er seriemestre i England, og mer om det kan du lese her.

HÅPER PÅ GULLFEST: Leicester-spillerne er samlet hjemme hos Jamie Vardy. Foto: SCANPIX/ Reuters / Darren Staples
HÅPER PÅ GULLFEST: Leicester-spillerne er samlet hjemme hos Jamie Vardy. Foto: SCANPIX/ Reuters / Darren Staples Vis mer
Hele Norges coronakart