- Podolski nær Arsenal-overgang

Solbakken kan miste sin største stjerne.

(AP Photo/Frank Augstein)
(AP Photo/Frank Augstein)Vis mer

(Dagbladet): Lukas Podolski virker å være tapt for FC Köln fra og med neste sesong. The Guardian er en av flere aviser som i dag melder at Arsenal og Köln er enige, og at bare de personlige betingelsene gjenstår.

Ifølge The Guardian vil spissen koste Arsenal opp mot 11 millioner pund, og Podolski vil bli tilbudt en fire år lang kontrakt der han vil tjene opp mot hundre tusen pund i uka.

Robin Van Persie har bøttet inn mål for London-klubben denne sesongen, men de andre alternativene på spissplassen har langt fra innfridd. Marouane Chamakh har bare scoret to mål siden oktober 2010, og Park Ju-Young har på ingen måte overbevist.

Lukas Podolski har scoret 16 mål på 20 kamper for Ståle Solbakkens klubb denne sesongen, og ligger på fjerdeplass på den tyske storavisa Bilds spillerbørs.

Arsenal-stopper Per Mertesacker sa tidligere i uka at Podolski har flere ganger spurt han ut om klubben.

- Han har vært veldig interessert de siste ukene, og har sent meg flere tekstmeldinger. Jeg har sagt at det er et fantastisk sted å jobbe og at Arsenal er herlig klubb, sa Mertesacker.

FEIRET MED STÅLE: Podolski feirer med Ståle Solbakken etter å ha scoret mot Mainz. Foto: AFP Photo / Patrik Stollarz / Scanpix
FEIRET MED STÅLE: Podolski feirer med Ståle Solbakken etter å ha scoret mot Mainz. Foto: AFP Photo / Patrik Stollarz / Scanpix Vis mer