Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Podolski reddet 65-årsdagen til Wenger

Arsenal med vanvittig snuoperasjon i sluttminuttene.

• Anderlecht - Arsenal 1-2 (0-0)

Arsenal sto med én seier og ett tap før møtet med belgiske Anderlecht i Champions League gruppe E onsdag kveld.

I forrige CL-runde herjet Welbeck mot Galatasaray med hat trick, men i dag var spissen en skygge av seg selv, og ble byttet ut med Campbell i 2. omgang.

Etter 45-minutter hadde det knapt vært en målsjanse å spore på Constant Vanden Stock i Anderlecht.

Hjemmelaget straffet Arsenal Arsenals første målsjanse kom etter 50 minutter, da Alexis Sánchez headet fra kort hold i rett favnen på Proto.

Etter denne muligheten hadde bortelaget en god periode.

Men etter 70. minutter gjorde hjemmelaget Wengers bursdag helsvart.

Anderlecht kontret, og et flott innlegg fra Praet landet på hodet til 21 år gamle Andy Najar, som uten problemer klarte å styre ballen inn bak Martinez i Arsenal-buret.

Najar har bakgrunn i DC United i amerikansk liga.

Forsvaret sto som statister 10 minutter senere var hjemmelaget på farten igjen.

En motivert Najar skapte overtall i Arsenals 16-meter, og angrepsrekken til hjemmelaget maktet å spille seg til åpent mål med forvirrede Arsenal-forsvarere som rundingsbøyer.

Angrepet endte med at Vanden Borre lobbet ballen i tverrliggeren.

Arsenal snudde det hele Det så lenge ut til at Anderlecht skulle ta med seg alle poengene i Belgia, men så kom det en vanvittig snuoperasjon ut av ermet til London-klubben.

Først dukket Gibbs opp på bakre stolpe og utlignet til 1-1 etter 88 minutter, før innbytter Podolski økte til 1-2 et par minutter senere.

Da ble det stille på Constant Vanden Stock i Anderlecht.

AVKLEDD: Arsenal-manager Arsène Wenger så en tafatt Arsenal-forestilling fra sidelinja i Belgia.  Helt til Gibbs og Podolski tok affære. Foto: NTB Scanpix.
AVKLEDD: Arsenal-manager Arsène Wenger så en tafatt Arsenal-forestilling fra sidelinja i Belgia. Helt til Gibbs og Podolski tok affære. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media