Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Podolski reddet tysk ære

Berget 1-1 mot Finland.

BERGET ETT POENG: Tysklands Lukas Podolski utligner mot Finland. Foto: Christian Charisius/Scanpix/Reuters
BERGET ETT POENG: Tysklands Lukas Podolski utligner mot Finland. Foto: Christian Charisius/Scanpix/Reuters Vis mer

|||Tyskland hadde ingenting å spille for, men tap hjemme mot Finland ville skapt reaksjoner. Lukas Podolski berget imidlertid 1-1 i siste øyeblikk.

Like før kampslutt satte Podolski inn målet som gjør at Tyskland slapp unna det tredje hjemmetapet på under ett år. I løpet av det siste året har både England og Norge vunnet i Tyskland.

Sist Finland vant borte mot tyskerne var i 1923. Onsdag så det ut til å bli en ny triumf. Jonatan Johansson ordnet 1-0 for finnene etter elleve minutter. Det var en god måte å markere seg på i sin 100. landskamp.

Nettkjenningen så ut til å påføre Joachim Löw et nederlag det ville ha vært tungt å svelge. Tyskland spilte en dårlig kamp bare fire dager etter 1-0-suksessen i Russland.

Men på tampen våknet vertene. Miroslav Klose og Mesut Özil hadde begge store muligheter, men det var først på overtid æren ble reddet med Podolskis nettkjenning fra fem meter.

- Vi har slitt mot forsvarsorienterte landslag den siste tiden. Dette var et nytt eksempel på det. Vi har mye å jobbe med, sa Tyskland-forsvarer Philipp Lahm.

- Dette er uforståelig. Publikummerne betalte for å se mål, men vi klarte ikke å levere i dag, sa Lahm

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling