- Poeng mot Norge er suksess

Ukraina-trener Leonid Buriak er full av respekt for Norge før kveldens viktige VM-kavalifisering. - Jeg anser ethvert poeng vi får med fra Oslo som en suksess, sier han.

Også de ukrainske superspissene Sergej Rebrov (26) og Andrej Sjevtsjenko (24) frykter tøff norsk motstand på Ullevaal i kveld, skriver UkrainianSoccer.net

- Det blir en hard kamp mot Norge, mener Sjevtsjenko.

- Men det samme er det mot Polen, Armenia, Hviterussland og Wales. Det var ingen overraskelse for meg at Norge spilte uavgjort mot Wales - gruppa er jevn og ingen vil gi bort poeng, sier den målfarlige AC Milan-spissen.

Steffen Iversen og Øyvind Leonhardsens Tottenham-kamerat Sergej Rebrov mener Norge blir vanskeligere å slå enn Armenia, som ledet 2-0 før Ukraina snudde kampen til 3-2 sist lørdag.

- Vi får en enda sterkere motstander i Oslo enn i Jerevan. Psykologisk var seieren over Armenia like viktig som oksygen for oss, sier han.

Dagbladet.no følger kveldens kamp direkte fra Ullevaal stadion. Vi kommer tilbake med lagoppstillingene så snart de blir offentliggjort - omlag en time før kampstart.