Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Poengdeling i toppkampen: - Jeg er ikke fornøyd. Vi var bedre enn dem

Chelsea - City.

UAVGJORT: Da Chelsea tok ledelsen, svarte City ved å utlikne. 1-1 ble sluttresultatet, og luka mellom de to i toppen av tabellen er fortsatt på fem poeng. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
UAVGJORT: Da Chelsea tok ledelsen, svarte City ved å utlikne. 1-1 ble sluttresultatet, og luka mellom de to i toppen av tabellen er fortsatt på fem poeng. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

• Chelsea - Manchester City 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Storoppgjøret mellom lagene som ligger øverst på Premier League-tabellen kan vise seg å ha blitt uhyre viktig i kampen om ligatittelen.

Chelseas forsprang på topp kunne bli redusert ned til to poeng ved City-seier, eller økt til åtte. Etter et uavgjortresultat beholdt lagene luka på fem poeng.

Og mens Chelsea-målscorer Loïc Rémy uttrykte at de mørkeblå var fornøyd med ett poeng i kampen, mente City-sjef Pellegrini det annerledes:

- Vi er ikke fornøyde med ett poeng. Jeg er fornøyd med hvordan laget spilte. Vi hadde tre gode sjanser i første omgang, og de scoret på sin eneste på 90 minutter - de hadde ikke engang et skudd på mål i andre omgang. Det var bare ett lag som kjørte det fra starten som ønsket å vinne. Du kan si at det er et godt poeng på Stamford Bridge, men for meg er det ikke det. Vi var bedre enn dem, sier Pellegrini til BBC.

Effektivt Chelsea Fredag ble det klart at Chelseas superspiss Diego Costa må sone tre kampers karantene etter stemplingen av Liverpools Emre Can tidligere denne uka. I tillegg var midtbaneesset Cesc Fabregas ute med skade.

Selv med lagets to største stjerner ute, og City som styrte spillet, var det Chelsea som fikk uttelling for sin ene store sjanse den kampen.

Innlegget fra Eden Hazard var det riktignok klasse over, og Loïc Rémy kunne plassere ballen i nettet bak Joe Hart.

Så svarte City.

Lampard tilbake på Stamford Bridge Først var det James Milner som misset i et forsøk på en heading i boksen. Thibault Courtouis fikk bokset ballen vekk, men rett i føttene på David Silva. Spanjolen styrte ballen i nettet fra 16 meter.

Andre omgang startet uten nevneverdig store sjanser. Med et kvarter igjen kom Frank Lampard på banen - Lampard som sikret 1-1 i forrige oppgjør mellom de to, og scoret altså mot gamleklubben. Gjenforent med Stamford Bridge-publikummet, fikk han stående applaus da han entret banen.

- Personlig sett var det en litt rar dag å komme tilbake til Stamford Bridge på. Jeg var litt nervøs, men overveldet over mottakelsen fra fansen. Du vet ikke hva slags mottakelse du vil få, men Chelsea-fansen viste klasse, sier Lampard til BBC.

City fortsatte å styre kampen, men kom ikke til de avgjørende sjansene.

VARM VELKOMST: Stamford Bridge-publikumet ga Frank Lampard stående applaus da han entret banen. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
VARM VELKOMST: Stamford Bridge-publikumet ga Frank Lampard stående applaus da han entret banen. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media