Poengdeling på debutantenes aften på Nadderud

Flere nye fjes, samt en gammel kjenning, spilte en rolle søndag da Stabæk og Haugesund delte poengene etter 1-1 på Nadderud.

Poengdeling på debutantenes aften på Nadderud
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var et relativt nykomponert Stabæk-lag som entret den grønne gressmatta på Nadderud søndag. Franck Boli har blitt solgt til ungarske Ferencvaros, Tobias Børkeeiet er i Brøndby, mens Madis Vihmann avsluttet lånet sitt med Stabæk i juli.

Dermed var det duket for både Yam Amankwah og Sammy Skytte, som begge startet, etter at de ble spilleklare 1. august.

Etter en jevn og sjansefattig første halvtime, der Pascal Gregor fikk sin FKH-debut etter at Fredrik Pallesen Knudsen måtte av, var det Haugesund som var farligst frempå ved tre anledninger før dommer Trond Ivar Døvle blåste til pause. Likevel klarte verken Mikkel Desler, Kristoffer Velde eller Thore Pedersen å overliste en meget god Marcus Sandberg i Stabæk-målet.

Banket ballen i mål

Tidlig i den andre omgangen sendte Andreas Hanche-Olsen hjemmelaget i ledelsen. Luc Kassi svingte inn en corner fra venstre som havnet på bakerste stolpe. Der var Hanche-Olsen årvåken og klinket ballen opp i nettaket.

«Hanche-Olsen er en av oss, hater Enga og elsker å slåss», kom det fra Stabæk Support etter at høyrebackens første mål for klubben på over to år var et faktum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer