Poengdelingen som kan lette presset på Rodgers

Tap mot byrivalen ville vært tungt å fordøye.

TOK LEDELSEN: Liverpool's Danny Ings sendte gjestene i ledelsen i Merseyside-derbyet, men Romelu Lukaku utlignet like etter, slik at det 225. byderbyet mellom lagene endte med poengdeling. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix
TOK LEDELSEN: Liverpool's Danny Ings sendte gjestene i ledelsen i Merseyside-derbyet, men Romelu Lukaku utlignet like etter, slik at det 225. byderbyet mellom lagene endte med poengdeling. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Everton - Liverpool 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Fem av de siste seks Merseysidederbyene har endt med poengdeling, så det var ingen stor overraskelse at også det 225. byderbyet i Liverpool skulle ende med uavgjort.

Som vanlig var det derimot både intenst og hett på veien til poengdelingen:

Gigantsjanser Liverpool gikk offensivt til verks på naborivalens grunn, men etter å ha ridd av et lite Liverpool-press i åpningen, så var det Everton som satte fyr på oppgjøret med to gigantsjanser.

• Først kunne Steven Naismith nikket de blå i ledelsen da han stupte fram på et frispark, men Liverpool-keeper Simon Mignolet varter opp med en fantastisk reaksjonsredning.

• Deretter var det James McCarthy sin tur til å få Liverpool-keeper Simon Mignolet ut i full strekk med en kanon fra hjørnet av 16-meteren.

Helt i første derby Men der Everton ikke fikk uttelling på sine enorme sjanser, så takket og bukket Liverpools Danny Ings for at han fikk stå totalt umarkert etter en corner fire minutter før slutt.

Fra to meters hold fikk han en enkel oppgave mot Everton-keeper Tim Howard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.