Eliteserien: Rosenborg-Haugesund

Poengene som forsvant mot Haugesund er bare en trøkkfeil i høstjakta på Lerkendal

Rosenborg lot restisujon trumfe samhandling og tapte fortjent mot Haugesund. Akkurat nå betyr Europa League alt på Lerkendal.

HAUGESUND FEIRER RBK-DOBBEL: De var best hjemme og best på Lerkendal. Haugesund har vunnet alle seks poengene mot Rosenborg og kunne ikke vært gladere. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
HAUGESUND FEIRER RBK-DOBBEL: De var best hjemme og best på Lerkendal. Haugesund har vunnet alle seks poengene mot Rosenborg og kunne ikke vært gladere. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rosenborg-Haugesund 0-1 (0-1)

DET ER SURT sånn med en gang, men til torsdag spiller ikke 0–1 for Haugesund noen rolle om Rosenborg kommer ut på topp mot Ajax. Derfor tar Norges beste fotballag årets andre hjemmetap på hakespissen. De har mye større fisk å fange enn tre av nitti poeng en søndagskveld i august. For selv om Eliteserien kan se litt mer spennende ut om Sarpsborg slår Strømsgodset i kveld er det ikke mulig å se hvordan Rosenborg ikke skal klare å vinne klubbens tjuefemte seriegull.

Det vet Kåre Ingebrigtsen.

Og derfor tar han de valgene han tar.

ROSENBORG STILTE MED åtte nye spillere fra laget som startet kampen mot Ajax i Amsterdam sist torsdag. Når Eliteseriens beste midtstopper, Tore Reginiussen, er en av dem, og 15-millioner signeringene Anders Trondsen og Samuel Adegbenro er to andre, forteller det alt om en stallbredde ingen norske konkurrenter er i nærheten av. Det er selvfølgelig en styrke. Men fordi samhandling ikke bare er et fotballfaglig uttrykk født av og under Nils Arne Eggen, men faktisk er alt det en god Rosenborg-offensiv er tuftet på, er det ikke bare å kaste inn åtte nye mann der tre av dem i tillegg er debutanter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer