Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Poengløs Thoresen da Oilers vant

Men fikk mer istid enn sist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen spilte 7.16 minutter da Edmonton Oilers slo Colorado Avalanche 4-3 på bortebane lørdag, alt i de to første periodene.

Nordmannen fikk med seg 11 bytter. Han spilte ni sekunder i overtall og 32 sekunder i undertall. Han var på isen da Oilers utlignet til 1-1 i første periode og da Avalanche tok ledelsen 2-1 i den andre.

Det var på en kontring etter Thoresens skudd utenfor mål at vertene scoret sitt andre mål.

Thoresen fikk sitt siste bytte i slutten av annen periode da vertene ennå ledet. Oilers utlignet i 2. periode og avgjorde kampen med to tidlige mål i 3. periode. Ryan Smyth og Petr Sykora scoret to mål hver.

Ole-Kristian Tollefsen spilte 15.11 minutter da hjemmesterke Columbus Blue Jackets fikk juling med 0-5 i bortekampen mot Minnesota Wild. Han var på isen da Wild scoret sitt fjerde mål og fikk dermed minus en i sin del av kampen.

Tollefsen spilte tre sekunder i overtall og 2.31 minutt i undertall. I alt fikk han med seg 21 bytter. Han ble utvist for holding i tredje periode, men Wild greide ikke å utnytte overtallsspillet.

(NTB)

<B>MÅLLØS:</B> Patrick Thoresen scoret ikke, men fikk langt flere minutter på isen enn sist gang. Oilers-spilleren var på isen da Oilers utlignet til 1-1 i første periode og da Colorado Avalanche tok ledelsen 2-1 i den andre.