Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Poengløs Zuccarello i bortetap

Tapte 1-4 for Washington Capitols.

 I FORM:  Zuccarello har vært en av Rangers' store formspillere den siste tiden, men kunne ikke hindre at Rangers gikk på sitt annet strake tap. Foto: SCANPIX/Maddie Meyer/Getty Images/AFP.
I FORM: Zuccarello har vært en av Rangers' store formspillere den siste tiden, men kunne ikke hindre at Rangers gikk på sitt annet strake tap. Foto: SCANPIX/Maddie Meyer/Getty Images/AFP. Vis mer

Zuccarello har vært en av Rangers' store formspillere den siste tiden og hadde poeng (mål/assist) i de fire siste kampene før søndagens oppgjør i Madison Square Garden.

Etter en målløs åpningsperiode festet Washington Capitals grepet på kampen med tre scoringer i midtperioden. Målene kom ved Jason Chimera, Steve Oleksy og Mikhail Grabovskij.

I siste periode gjorde Nate Schmidt 4-0 tre minutter før slutt, og Benoit Pouliots scoring ett minutt senere ble kun et trøstemål for Rangers.

Rangers gikk på sitt annet strake tap. Lørdag ble det 3-4 mot New Jersey Devils etter forlengning.

Zuccarello fikk drøyt 19 minutter på isen. 26-åringen hadde fire skudd på mål og to taklinger. Han står med 6 mål og 14 assist på 30 kamper så langt denne sesongen.

(NTB)