Poengtap og tabelltopp

Bodø/Glimt imponerte ikke stort mot Strømsgodset på Marienlyst søndag og spilte bare 1-1. Likevel er laget tilbake som serieleder i Eliteserien.

POENGTAP: Bodø/Glimts-trener Kjetil Knutsen fikk se laget sitt spille uavgjort mot Strømsgodset. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
POENGTAP: Bodø/Glimts-trener Kjetil Knutsen fikk se laget sitt spille uavgjort mot Strømsgodset. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bodø/Glimt imponerte ikke stort mot Strømsgodset på Marienlyst søndag og spilte bare 1-1. Likevel er laget tilbake som serieleder i Eliteserien.

Det var ikke like mye champagnefotball over Glimts kamp mot Godset, som kom tre dager etter at de herjet med Roma på Aspmyra, og kneskaden Patrick Berg pådro seg i første omgang er en bekymring både for Glimt og landslaget.

Like fullt tok gultrøyene tabelltoppen tilbake fra Molde. Og det var Roma-dødaren Ola Solbakken som var toneangivende også søndag.

Solbakken, som scoret to mål mot José Mourinhos lag, sendte Glimt i føringen etter 13 minutter. 23-åringen spilte vegg med Erik Botheim før han la ballen lekkert i lengste hjørne fra 16-17 meter.

1-1 var et faktum kvarteret før full tid. Kreshnik Krasniqi sto i returrom etter en dødball fra Herman Stengel, og han skjøt via Brede Moe og i mål.

Skuffet

Glimt hadde flere gode muligheter etter 1-1-målet til Godset, men hjemmelaget sto imot og fikk med seg et sterkt poeng mot serielederen.

- Litt skuffet akkurat nå, det må jeg si. Vi klarer ikke å spille akkurat som vi vil, så det må vi rette opp til neste kamp. Nå skal vi slå tilbake mot Molde, sa Fredrik Andre Bjørkan til Discovery etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer