Paul Pogba om braktapet

Pogba avslører Solskjærs ord: - Respektløst

Paul Pogba maner lagkameratene til å slå tilbake mot Manchester City.

FRUSTRERT: Paul Pogba slår oppgitt ut med armene. Foto: NTB scanpix
FRUSTRERT: Paul Pogba slår oppgitt ut med armene. Foto: NTB scanpixVis mer

Ole Gunnar Solskjær gikk bort og takket den tilreisende fansen etter at hans Manchester United hadde blitt ydmyket med 4-0 på Goodison Park i helga.

Nordmannen var derimot tydelig irritert på egne spillere, og langet ut mot arbeidsmoralen deres på pressekonferansen etter kampen.

- Hvis du vil spille for denne klubben, må det bety mer. Jeg har sagt det før - jeg vil at mitt lag skal være det mest hardtarbeidende i ligaen. Det var det vi var under Sir Alex, og det er det vi alltid har vært.

- Jeg skal bli suksessfull her, og det er spillere i dette laget som ikke vil bli en del av den suksessen.

Nå avslører Paul Pogba hva Solskjær sa bak lukkede dører etter stortapet.

- Må endre mentaliteten

- I garderoben lot vi manageren og støtteapparatet snakke, og de fortalte sannheten. Måten vi spilte på og prestasjonen fra meg selv og resten av laget var respektløs. Vi respekterte ikke oss selv, klubben eller fansen, forteller Pogba til Sky Sports.

I en helg der både Tottenham og Arsenal tapte, ville en seier gitt United svært viktige poeng i kampen om topp fire.

- Det vi gjorde var ikke bra i det hele tatt. Å tape en kamp er skikkelig ille når vi kjemper om en plass blant topp fire. Alt gikk galt, men det viktigste er at vi endrer mentaliteten. Det vi gjorde på banen var ikke respektfullt overfor lagkameratene, støtteapparatet, folk, materialforvalteren - overfor alle.

RUNDLURT: Paul Poga har ikke spilt sin beste fotball den siste tiden, men på trening viste franskmannen hva han er god for. Video: Fredrik N. Filtvedt Vis mer Vis mer

Krever reaksjon

Det ble en svært tung uke for Pogba, Solskjær og resten av Manchester United. Først ble de kastet ut av Champions League av Barcelona, og Everton-tapet gjorde vondt mye, mye verre.

De rødkledde har muligheten til å slå tilbake allerede på onsdag, men det blir en ny svært tøff kamp. Da venter byrival Manchester City på motsatt banehalvdel. De kjemper om seriegullet og er i storform for tiden. Pogba maner lagkameratene til å slå tilbake selv om motstanderen er verst tenkelig.

- Fansen vil se en reaksjon fra spillerne og den eneste måten vi kan si unnskyld på er ved å gi alt på banen. Vi må gjøre vårt beste, skape sjanser, score mål, forsvare oss, jobbe for laget.

- Vi kan tape kamper, men da må vi levere en god prestasjon og spille med stolthet. Når du bærer denne drakta må du respektere kulturen, historien og gi alt på banen.