Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Pogba hånes etter hands og Liverpool-scoring: - Bør klare å skille mellom fotball og volleyball

Manchester United-stjernen får gjennomgå.

I TRØBBEL: Paul Pogbas hands ga Liverpool ledelsen på Old Trafford. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Paul Pogbas hands ga Liverpool ledelsen på Old Trafford. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Paul Pogba er verdens dyreste fotballspiller og har vist gryende form den siste tiden. Men rett etter at han holdt på å sende Manchester United i ledelsen i derbyet mot Liverpool på Old Trafford, gjorde franskmannen en kostbar feil.

Pogba skulle heade ballen ut av eget felt, men endte - kanskje inspirert av Dagbladets dekning av volleyball-NM i går - opp med å slå ballen med hånda. All den tid han befant seg i 16-meteren, dømte Michael Oliver straffe til Liverpool.

James Milner var like iskald som alltid fra straffemerket. David de Gea var sjanseløs. Dermed jublet gjestene for ledelse på Old Trafford.

- Verdens dyreste volleyballspiller, skriver Jesper Mathisen hånfullt på Twitter med referanse til den klønete armbruken.

- Koster du rundt en milliard i overgangssum, bør du være i stand til å skille mellom fotball og volleyball, supplerer Lars Tjærnås.

Zlatans utlikning

Liverpool mangler en rekke nøkkelspillere i derbyet, blant annet Nathaniel Clyne og Joël Matip i forsvaret. Av offensive fravær er Sadio Mané i Afrikamesterskapet, mens Philippe Coutinho, som ennå ikke er 100 prosent igjen etter skaden, startet på benken i kveld sammen med Daniel Sturridge.

Likevel ledet gjestene på Old Trafford til pause. Der valgte José Mourinho å bytte inn kaptein Wayne Rooney for Michael Carrick.

Etter 55 minutter skapte vertene en megasjanse til å utlikne. Zlatan Ibrahimovic spilte fri Henrik Mkhitaryan, som valgte å slå inn foran mål i stedet for å avslutte selv. Men innlegget nådde aldri fram til mottakeren. Liverpool slapp med skrekken.

I det 84. minutt kom imidlertid scoringen. Rooney slo inn fra høyre. Headingen til Marouane Fellaini endte opp hos Antonio Valencia, som fant Zlatan foran mål. Svensken var klinisk og headet inn 1-1.

Les mer om kampen her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling