TØFF TID I VENTE: Paul Pogba kan komme til å se Manchester Uniteds kamper fra sidelinja i lang tid framover. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID I VENTE: Paul Pogba kan komme til å se Manchester Uniteds kamper fra sidelinja i lang tid framover. Foto: NTB ScanpixVis mer

Premier League

- Pogba kan være ute i tre måneder

Har pådratt seg seneskade i låret.

Manchester United frykter Paul Pogbas hamstringskade er verre enn først antatt. Ifølge The Times risikerer franskmannen å være ute av spill i opptil tolv uker.

Nærmere undersøkelser har avdekket at Pogbas kan ha pådratt seg en seneskade i låret. I midtuken hinket midtbanestjernen av banen tidlig i Uniteds 3-0-seier over Basel i mesterligaen. Da så det kun ut til å være snakk om en ordinær lårstrekk.

Ytterligere tester er ventet å bekrefte Uniteds bange anelser. Kilder sier til det The Times at Pogba trolig er satt på sidelinjen i seks til tolv uker.

Hvis skadeomfanget er så ille som den engelske storklubben frykter, vil Pogba i verste fall være tilbake en gang i desember. I så fall går han glipp av en rekke storkamper mot lag som Liverpool, Tottenham, Chelsea, Arsenal og Manchester City.

I tillegg vil han måtte stå over de fem resterende kampene i mesterligaens gruppespill.

(NTB)