Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pogba og Caceres sørget for ny Juventus-seier

Uten tap på 47 kamper.

47 KAMPER UTEN TAP: Serieleder Juventus vant 2-0 i toppkampen hjemme mot Napoli lørdag etter sene mål av innbytterne Martin Caceres og Paul Pogba. Foto: Reuters / Giorgio Perottino
47 KAMPER UTEN TAP: Serieleder Juventus vant 2-0 i toppkampen hjemme mot Napoli lørdag etter sene mål av innbytterne Martin Caceres og Paul Pogba. Foto: Reuters / Giorgio Perottino Vis mer

Serieleder Juventus vant 2-0 i toppkampen hjemme mot Napoli lørdag etter sene mål av innbytterne Martin Caceres og Paul Pogba.

Før oppgjøret var begge lag ubeseiret i italiensk serie A og sto med lik poengsum. Det var derfor duket for en thriller i Torino. Mange lurte på om Napoli kunne påføre Juventus sitt første serietap på over én sesong.

Lagene holdt hverandre til 0-0 helt fram til det 80. minutt. Bortelaget hadde vært nest best i det meste i store deler av oppgjøret og måtte gi tapt da Caceres gjorde et kraftig hodestøt til 1-0.

Bare to minutter senere doblet Pogba ledelsen. Det tidligere Manchester United-talentet vartet opp en meget pen volleyscoring. Det var hans første mål for Juventus siden overgangen fra engelsk fotball i sommer.

- Det var en tøff kamp for oss, men vi fortjente å vinne. Det er viktig for oss at vi har spillere på benken som kan komme inn og endre kamper, sa målscorer Caceres etter kampen.

Napoli var ikke på sitt beste lørdag, men Edinson Cavani kunne sendt gjestene fra Sør-Italia i føringen etter 26 minutter. Frisparket hans gikk i stolpen og ut.

Seieren gjorde at Juventus leder serie A med tre poeng. Samtidig ble rekken uten tap økt til 47 seriekamper.

(NTB)