Pogba-ryktene: - Må ned i lønn i Real Madrid

Real Madrid linkes til fem stjerner, men den spanske giganten skal ikke være villig til å strekke seg veldig langt for å sikre seg Manchester Uniteds Paul Pogba.

BLIR VÆRENDE: Ole Gunnar Solskjær mener Paul Pogba blir værende i Manchester United neste sesong. Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix
BLIR VÆRENDE: Ole Gunnar Solskjær mener Paul Pogba blir værende i Manchester United neste sesong. Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB ScanpixVis mer

Det har tidvis stormet rundt Manchester United-stjerne Paul Pogba denne sesongen, og mange spør seg hvor franskmannen vil spille neste sesong.

Selv om Ole Gunnar Solskjær ved flere anledninger har uttalt at Pogba kommer til å bli værende på Old Trafford, har ikke det lagt en demper på ryktene.

Pogba startet veldig bra under Solskjær, så bra at spillerne i Premier League stemte playmakeren fram på årets lag i Premier League. Den siste tiden har imidlertid kritikken haglet.

Real Madrid har lenge vært sterkt linket til Pogba. Det er ventet at det spanske storlaget vil forsterke i sommer, etter at de liljehvite har slitt både i La Liga og Champions League denne sesongen.

Spanske AS melder i dag at Real Madrid planlegger å bruke hele 540 millioner euro (5,2 milliarder kroner) på spillerkjøp i sommer. Avisa hevder Real Madrid-manager Zinedine Zidane har sett seg ut fem spillere:

  • Christian Eriksen (Tottenham)
  • Eden Hazard (Chelsea)
  • Tanguy Ndombélé (Lyon)
  • Luka Jovic (Eintracht Frankfurt)
  • Paul Pogba (Manchester United)

«Madrid vet at den mest kostbare og vanskelige av de kjøpene vil være Pogba», skriver AS.

UNITED-STJERNE: Paul Pogba fikk se video av sin egen finte av Dagbladets reporter. Franskmannen likte åpenbart det han så - og ba like gjerne om å få klippet tilsendt. Vis mer

- Må ned i lønn

For hovedstadslaget skal ikke være villig til å betale skjorta for Pogbas tjenester.

Den anerkjente journalisten Mark Ogden, skriver i en spalte for ESPN at Pogba kan bli tvunget til å gå ned i lønn hvis han bestemmer seg for å dra til Madrid.

Det er en kilde i klubben som forteller at den spanske giganten ikke er villig til å betale 290 000 pund i uka, som Pogba får betalt i Manchester United.

Zidane har flere ganger snakket offentlig og varmt om Pogba, noe som har tilført bensin på det berømte bålet.

- Han er fornøyd her

Solskjær har flere ganger måttet adressere temaet på pressekonferanser.

- Paul trives her, han spiller bra. Det var snakk i landslagspausen. Et av problemene er at spillerne alltid er tilgjengelige for pressen. Han snakket ikke om seg selv, han sa at alle ville likt å spille for Real Madrid. Han er fornøyd her, uttalte Solskjær til Sky Sports.

Seinere utdypet nordmannen dette.

- Jeg liker ikke å snakke om andre lags spillere, men det er utfordringen i landslagspauser. Spillerne er hele tiden tilgjengelige og det er et annet miljø, det er mer generell prat. Paul er en veldig snill og høflig mann som da svarer på et generelt spørsmål om Zidane, som er et ikon i Frankrike, en fantastisk manager som var en fantastisk spiller, jeg spilte mot ham selv. Paul er høflig, han trives her og kommer til å spille en stor rolle her. Jeg har sagt jeg vil bygge laget rundt ham, og det har ikke endret seg i det hele tatt, sa Solskjær for en snau måned siden.

Under landslagspausen fikk Pogba spørsmål om han kunne tenke seg å spille for det spanske hovedstadslaget, og svaret satte fyr på spekulasjonene.

- Jeg har alltid sagt at Real Madrid er en drøm for alle fotballspillere. Det er en av de største fotballklubbene i verden, sa Pogba ifølge Goal.