BLIR UNITED-SPILLER?: Pogba har ønsket seg en retur til Manchester United. Trolig vil han nå få den. FOTO: EPA/OLIVER WEIKEN
BLIR UNITED-SPILLER?: Pogba har ønsket seg en retur til Manchester United. Trolig vil han nå få den. FOTO: EPA/OLIVER WEIKENVis mer

Pogba skal gjennom medisinsk test i Manchester United

Blir trolig klar i løpet av kort tid.

(Dagbladet): Paul Pogba vil gjennomføre en medisinsk test for Manchester United. Det melder klubben på sin nettside, søndag.

Når en spiller går gjennom medisinsk test for et lag, er man så å si klar for klubben. Det vil si at Pogba trolig presenteres som United-spiller i nær framtid.

Ryktene har lenge versert om Pogbas neste steg i karrieren, og om han ville få en retur til Manchester United, der han var som tenåring.

- Ikke verdt 86 mill. pund

Klubben skal være villige til å betale over en milliard norske kroner for spissen, noe den tidligere United-legenden Paul Scholes er veldig mye.

- Jeg syns ikke han er verdt 86 millioner pund. For en slik sum vil du ha en spiller som scorer 50 mål per sesong som Ronaldo eller Messi. Pogba er ikke i nærheten av å være verdt så mye penger ennå, har Scholes uttalt.

José Mourinho tok over som manager etter Louis van Gaal. Blant Mourinhos kjøp siden han skrev under for «de røde djevlene», er Zlatan Ibrahimovic og Borussia Dortmund-stjerna Henrikh Mkhitaryan.

Klokka 17.00 i dag spiller Manchester United mot Leicester i Community Shield-kampen.