Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Pogba slaktes

Paul Pogba får kjørt seg etter 1-1-kampen mot Southampton. Ole Gunnar Solskjær forsvarer stjerna og sier at han blir i Manchester United.

ETT POENG: Paul Pogba og Manchester United spilte 1-1 mot Southampton lørdag ettermiddag. Foto: NTB scanpix
ETT POENG: Paul Pogba og Manchester United spilte 1-1 mot Southampton lørdag ettermiddag. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Southampton - Manchester United 1-1

SOUTHAMPTON (Dagbladet): Manchester United trøbler videre. I alle fall hvis målet er å ta tre poeng i hver kamp.

Manager Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med prestasjonen - ikke resultatet - etter 1-1 mot Southampton. Men flere av spillerne får gjennomgå. Lokalavisa Manchester Evening News slakter tre av United-profilene etter forestillingen på St. Mary's Stadium i ettermiddag.

Verst går det utover Marcus Rashford, som får to av ti poeng på spillerbørsen. Paul Pogba får tre poeng. Det samme gjør midtstopper Victor Lindelöf, som tapte hodeduellen i forkant av utlikningen til Jannik Vestergaard.

Pogba kommer på nytt i fokus etter han i hele sommer er blitt beskyldt for å ha tankene sine i Real Madrid. Manchester Evening News mener han hadde for mange balltap.

- Unødvendig uforsiktig. Han bremset farten i angrepene ved å forsøke å vise større muskler enn motstanderne. Det endte nesten alltid med at han mistet ballen, heter det i analysen.

Heller ikke Daily Mirror er imponert:

- Ikke den standarden du forventer. I en periode på 30 sekunder i første omgang mistet han ballen tre ganger, skriver avisa, og gir fire av ti poeng.

Måtte smile

På pressekonferansen etter kampen fikk Solskjær spørsmål om Pogba. Som journalisten påpekte: Igjen blir han et tema, og da måtte Solskjær trekke på smilebåndet.

Han ville ikke gå med på at det bare var Pogba som mistet ballen.

- Vi som lag begynte å gi bort baller etter en halv time. Paul var en av dem. Han var ikke forskjellig fra noen av de andre. Vi som lag spilte ikke bra, sier Solskjær.

- De siste 20-30 minuttene skapte han mye for oss. Alle forventer mye av Paul i hver kamp. Han må forsvare, han må angripe, han må drible, han må ha pasningene - sånn er det for Paul.

Manchester United har fem poeng etter fire kamper. Laget sleit også med å vinne på slutten av forrige sesong.

Ikke Real Madrid

Overgangsvinduet i Spania stenger mandag. Solskjær lover at det ikke kommer til å skje noe med tanke på Pogba og Real Madrid.

- Han vil spille for oss.

- Og han er glad?

- Jeg har akkurat svart på det.

Manageren opplyste at midtbanespilleren pådro seg en knock i ankelen. Han ble observert haltende ut av St. Mary's Stadium. Den neste uka venter internasjonalt oppdrag for Frankrike, hvis skaden ikke hemmer ham. Den regjerende verdensmesteren møter Albania og Andorra i EM-kvaliken.

- Det er en vridning. Forhåpentligvis er det ikke for ille, opplyser Solskjær. Neste kamp er hjemme mot Leicester om 14 dager.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling