Premier League

Pogba slaktes

Paul Pogba får kjørt seg etter 1-1-kampen mot Southampton. Ole Gunnar Solskjær forsvarer stjerna og sier at han blir i Manchester United.

ETT POENG: Paul Pogba og Manchester United spilte 1-1 mot Southampton lørdag ettermiddag. Foto: NTB scanpix
ETT POENG: Paul Pogba og Manchester United spilte 1-1 mot Southampton lørdag ettermiddag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Southampton - Manchester United 1-1

SOUTHAMPTON (Dagbladet): Manchester United trøbler videre. I alle fall hvis målet er å ta tre poeng i hver kamp.

Manager Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med prestasjonen - ikke resultatet - etter 1-1 mot Southampton. Men flere av spillerne får gjennomgå. Lokalavisa Manchester Evening News slakter tre av United-profilene etter forestillingen på St. Mary's Stadium i ettermiddag.

Verst går det utover Marcus Rashford, som får to av ti poeng på spillerbørsen. Paul Pogba får tre poeng. Det samme gjør midtstopper Victor Lindelöf, som tapte hodeduellen i forkant av utlikningen til Jannik Vestergaard.

Pogba kommer på nytt i fokus etter han i hele sommer er blitt beskyldt for å ha tankene sine i Real Madrid. Manchester Evening News mener han hadde for mange balltap.

- Unødvendig uforsiktig. Han bremset farten i angrepene ved å forsøke å vise større muskler enn motstanderne. Det endte nesten alltid med at han mistet ballen, heter det i analysen.

Heller ikke Daily Mirror er imponert:

- Ikke den standarden du forventer. I en periode på 30 sekunder i første omgang mistet han ballen tre ganger, skriver avisa, og gir fire av ti poeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer