Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pogba svarer kritikerne: – De savner meg

Manchester Uniteds Paul Pogba er forundret over den vedvarende kritikken mot ham.

REAGERER: Paul Pogba forstår lite av kritikken som har kommet mot ham. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
REAGERER: Paul Pogba forstår lite av kritikken som har kommet mot ham. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix Vis mer

En hissig og seiglivet ankelskade har gjort at den franske midtbanespilleren kun står med åtte opptredener under Ole Gunnar Solskjærs ledelse i årets Premier League-sesong.

Tidligere Liverpool-kaptein og manager Graeme Souness er en av dem som har ristet mest i 27 år gamle Pogba siden han ankom fra Juventus i 2016.

Akkurat den kritikken tar Pogba med stor ro.

– Jeg visste ikke engang hvem han var, faktisk. Jeg fikk høre at han var en god spiller i sin tid. Jeg visste hvordan han så ut, men ikke hva han het, sier Pogba i et offisielt podkastintervju utført av sin egen klubb.

Franskmannen sier at han har et svært så avslappet forhold til det som blir sagt om ham og andre i forbindelse med kamper.

– Jeg ser mye fotball, men gidder ikke å høre på oppsummeringene i etterkant om hvorfor det ble gjort ditt og datt. For meg er det fotballen som er det viktigste, sier franskmannen.

Souness lever også godt med svarene fra Paul Pogba.

– Det heter seg at du må legge medaljene dine på bordet, og jeg har et stort bord, kontrer skotten.

Pogba vet å skille ut det han kaller for «tullprat».

– Jeg antar at kritikerne savner meg, eller? Jeg er ikke den som sitter klistret til skjermen for å se Sky Sports News. Når du kan fotball, så er du ikke avhengig av noen til å fortelle deg hva som skjer og har skjedd, sier han.

Premier League-fotballen har stanset opp som følge av koronautbruddet. Det er usikkert om og eventuelt når inneværende sesong kan fullføres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!