Paul Pogba og Jesse Lingard i krangel?

Pogba-video vekker oppsikt

Ser ut til å havne i krangel med Jesse Lingard på video publisert av Manchester United.

SE TV: I denne videoen, publisert på Manchester Uniteds offisielle Twitter-konto, kan det se ut til at Paul Pogba og Jesse Lingard er nær å ryke i tottene på hverandre. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går la Manchester United ut en video på sosiale medier som viser at troppen har ankommet Perth i Australia, men United-fansen har bitt seg merke i en detalj i videoen der det ser ut som Paul Pogba og Jesse Lingard krangler.

Bedøm selv i videoen øverst i saken.

Da det ser ut som de to United-spillerne er i ferd med å ryke i tottene på hverandre, bryter Victor Lindelöf inn og drar Pogba til siden.

Lokalavisa Manchester Evening News skriver at reaksjonene har vært voldsomme, men at det var lite ondt blod å spore på den åpne treninga i etterkant.

- Manchester Uniteds første trening i Perth. Paul Pogba var en del av gruppen og varmet opp ved siden av Jesse Lingard, skriver United-korrespondenten Simon Peach på Twitter.

Ønsker seg vekk

Krangel eller ei, verken Paul Pogba eller Jesse Lingard har vist seg fra sine beste sider denne sommeren.

Pogba har vært åpen om at han ønsker en ny utfordring, og franskmannens agent, Mino Raiola, bekreftet forrige uke at klienten ønsker seg vekk.

- Alle i klubben, fra manageren til eierne, vet hva Paul ønsker. Alle kjenner til Pogbas vilje om å dra videre. Vi er i den prosessen. Alle vet hva Paul føler, sa Raiola til The Times forrige uke.

Lingard blir trolig værende i klubben, men engelskmannen fikk heftig kritikk etter at han la ut en video på sosiale medier i sommerferien der han går rundt på et hotellrom og banner, samt filmer at kompisen gjør en obskøn gest.

Tidligere Premier League-manager Ian Holloway mente at 26-åringen hadde brakt skam over United, og at Solskjær burde kvitte seg med han.

- BØR FÅ SPARKEN: Tidligere Premier League-manager mener Jesse Lingard burde få sparken av Ole Gunnar Solskjær etter denne videoen. Vis mer

- Pogba blir

Pogba har blitt ryktet til Real Madrid i lang tid, men det har blitt rapportert at manager Zinédine Zidane og klubbpresident Florentino Pérez være uenige om Pogba, med Zidane som angivelig fan av å få Pogba til klubben.

Den franske landslagsspilleren skal også være ønsket tilbake til Juventus, der han kom fra for tre år siden.

Storavisa The Times skrev for et par dager siden at den italienske storklubben forbereder et på bud på 120 millioner pund for Pogba, og at han skal være en av nøklene til å ta klubbens første Champions League-trofé siden 95/96-sesongen.

Ifølge aviser som Manchester Evening News og Daily Mail skal derimot Solskjær og Uniteds ledelse være like klare på at de ser Pogba som en sentral del av laget også neste år. Pogbas kontrakt utløper ikke før i 2021.

- Du kan ikke garantere noe i fotball, men ja, jeg tror Pogba kommer til å bli, sa Solskjær allerede i april. Det skal fortsatt være holdningen i Manchester.

- Spillere frustrert over Solskjær

Pogba-sagaen har fått mye oppmerksomhet, men den anerkjente United-journalisten, Mark Ogden, mener Solskjær har større problemer.

ESPN-journalisten, som var den som slapp nyheten i vinter om at Solskjær var på vei til United, hevder at spillergruppa er frustrert over Solskjærs metoder på treningsfeltet, fordi at hans metoder er «for britiske».

I tillegg hevder ESPN at spillerne merker at han ikke har nok utenlandsk erfaring som trener.

- Vi har seks uker til sesongen starter, så vi kan ikke ta det rolig. De har fått individuelle programmer, så de er i god form. Men nå handler moderne fotball også om å være god med ballen, sa Solskjær MUTV for et par dager siden.

Solskjær sa flere ganger forrige sesong at spillerne hans var for dårlig trent, men nordmannen hevder at det ikke er så mye løping på treningene som det blir rapportert.

- Man kan ikke bare løpe fram og tilbake som jeg pleide å gjøre da jeg var yngre, fleiper Solskjær, og fortsetter:

- Jeg gjorde også mer enn løping. Jeg mener jeg spilte i startfasen av moderne fotball.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer