BORT?: Juventus-stjernen Paul Pogba er nær en overgang til enten Real Madrid eller Paris Saint-Germain, om vi skal tro agenten Mino Raiola. Foto: AP Photo/Massimo Pinca
BORT?: Juventus-stjernen Paul Pogba er nær en overgang til enten Real Madrid eller Paris Saint-Germain, om vi skal tro agenten Mino Raiola. Foto: AP Photo/Massimo PincaVis mer

Pogbas agent utelukker ikke sommerovergang

PSG heteste kandidat.

Juventus-stjernen Paul Pogba er nær en overgang til enten Real Madrid eller Paris Saint-Germain, om vi skal tro agenten Mino Raiola.

Det er også aktuelt at franskmannen tar nok en sesong i Italia. Det som er klart er at Pogbas prislapp har sust i været etter glitrende forestillinger for Juve de siste tre sesongene.

Blant andre Real og PSG skal stå i kø for å sikre seg midtbanemannen til sommeren. Agent Raiola, som også har profiler som Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli på klientlisten, sammenligner Pogba med et maleri signert den nederlandske kunstneren Vincent van Gogh.

- Hvem vet hvor mye han er verdt? Det avhenger av hvor mye penger du har, og hvem som vil kjøpe ham, sier Raiola.

Verdifull Han antyder at den mest naturlige overgangen for 21-åringen vil være til PSG. Raiola gjør det helt klart at Pogba bare vil forlate Juventus til fordel for en toppklubb.

- Hvis de ikke selger Pogba, vil de ikke ha pengene de trenger til å kjempe om ære i mesterligaen. Hvor lenge kan jeg holde Paul i Italia? Alle har et kort i ermet, men det avhenger av når de vil spille det, sier han noe kryptisk.

- PSG er det mest naturlige valget. Men jeg vet ikke om det er et alternativ akkurat nå. Paul kan også bli nok et år i Juve. Prisen hans vil uansett holde seg på nivå med alle de andre store spillerne på markedet, legger Raiola til.

Ettertraktet Pogba, som kom gratis fra Manchester United i 2012, har kontrakt med Juventus til sommeren 2019. Trener Massimiliano Allegri innser at han kan miste midtbanejuvelen før den tid.

- Vi må leve i nuet. Vi vet ikke hva som skjer i juni. Mange klubber ser på ham, men det er normalt. Han er ung, sterk og har ennå til gode å nå sitt fulle potensial som spiller, sier Juve-sjefen.

Real Madrid har vist interesse, men samtidig uttalt at Pogba er en av mange gode spillere på markedet. Raiola mener hans spiller er den beste storklubben kan sikre seg i år.

- Han er den eneste store spilleren på markedet denne sommeren. Om du ikke kan kjøpe (Cristiano) Ronaldo, Ibra eller (Lionel) Messi, er Pogba den eneste, hevder agenten.

(NTB)