Pogbas bror: - Noe kommer til å skje til sommeren

Florentin Pogba, som er Paul Pogbas bror, demper ikke akkurat ryktene rundt sin bror.

USIKKER FRAMTID: Det spekuleres stadig om hva som skjer med Paul Pogba. Foto: Paul ELLIS / AFP
USIKKER FRAMTID: Det spekuleres stadig om hva som skjer med Paul Pogba. Foto: Paul ELLIS / AFPVis mer

Man må kunne si at det har vært en turbulent sesong for Paul Pogba og Manchester United. Han har til tider slitt med å sette sitt preg på kampene der United trenger ham mest. Samtidig har han også hatt noen strålende perioder, som i starten av Ole Gunnar Solskjærs United-karriere, der han har skaffet poeng nærmest på egenhånd.

Men den siste tiden har det vært snakk om at Pogba ikke trives så godt i klubben. Dessuten har ikke hovedpersonen selv lagt skjul på at han liker hva de holder på med i Madrid.

- Å spille for Real Madrid er en drøm for alle. Det er en av de beste klubbene i verden, sa Pogba på en pressekonferanse i landslagspausen ifølge spanske Marca.

Broren gir hint

Nå kan den ene av to brødre, Florentin Pogba, ha satt enda mer fart på ryktene rundt United-stjerna. Han forteller til spanske AS at framtida til Pogba er usikker, og at de ikke vet hva som skjer videre.

- Noe kommer til å skje. Sommeren nærmer seg. Vi får se om han blir eller om han drar, svarte Florentin Pogba på om hva som skjer med sin bror.

BRØDRE: Florentin og Paul Pogba. Foto: Matt West / BPI / REX / NTB Scanpix
BRØDRE: Florentin og Paul Pogba. Foto: Matt West / BPI / REX / NTB Scanpix Vis mer

AS prøver flere ganger å få ut noe mer konkret av Paul Pogbas bror, men han holder kortene tett til brystet. Han innrømmer likevel at det har vært et tøft år for midtbanestjerna, men samtidig mener Florentin at han har kommet godt ut av sesongen.

Videre sier han også at han snakker med sin bror jevnlig, og at det viktigste er at Paul Pogba får spille.

- Jeg kan si en ting i dag, men en annen ting i morgen, sier Florentin Pogba, som i dag spiller i USA for Atlanta United.

USA-proffen skal ha sagt til AS at det er bare tre klubber som Paul Pogba kan forlate United for. Det er Real Madrid, Barcelona og Manchester City. Hans bror presiserer at det er Barcelona som var favorittklubben til de to brødrene da de var små, men gjentar at han ikke vet hva som skjer til sommeren.

Jakter flere stjerner

Solskjær har derimot prøvd å dempe ryktene den siste tiden.

- Paul trives her, han spiller bra. Det var snakk i landslagspausen. Et av problemene er at spillerne alltid er tilgjengelige for pressen. Han snakket ikke om seg selv, han sa at alle ville likt å spille for Real Madrid. Han er fornøyd her, har han sagt til Sky Sports.

Videre fortsatte Solskjær å skryte av sin franske stjerne, og han virker optimistisk når det gjelder å beholde Pogba.

- Paul er en veldig snill og høflig mann som da svarer på et generelt spørsmål om Zidane, som er et ikon i Frankrike, en fantastisk manager som var en fantastisk spiller, jeg spilte mot ham selv. Paul er høflig, han trives her og kommer til å spille en stor rolle her. Jeg har sagt jeg vil bygge laget rundt ham, og det har ikke endret seg i det hele tatt, sa Solskjær etter at Pogbas flørt med Real Madrid i landslagspausa.

Dette er likevel ikke den eneste mannen som Real Madrid skal være etter. Ifølge AS skal hvittrøyene også snuse på spillere som Christian Eriksen, Eden Hazard, Tanguy Ndombélé og Luka Jovic.

I dag melder også mindre troverdige The Sun at Real Madrid-manager Zinédine Zidane har sagt til Pogba at det er nå eller aldri for å gjennomføre overgangen.