Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Poirée er skiskytter-guttas favoritt

- Høres veldig spennende ut, sier franskmannen.

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Emil Hegle Svendsen (22) og Ole Einar Bjørndalen (34) lanserer Raphael Poirée og Dag Bjørndalen som kandidater til den ledige jobben som landslagstrener i skiskyting.

I går ble det kjent at landslagstrener Kjell Ove Oftedal i likhet med sportssjef Alf Koksvik gir seg etter årets sesong.

Begge har kontrakt til etter OL i Vancouver i 2010, men velger nå å trekke seg.

Fantastisk utøver

Landslagsløperne legger ikke skjul på at de synes situasjonen er uheldig, men Emil Hegle Svendsen tenker løsninger framfor problemer.

- Jeg håper styret involverer oss i prosessen, og at vi får komme med innspill på hvem vi vil ha. Jeg har tenkt på et par navn allerede. Det er kanskje tidlig å si høyt, men Raphael Poirée og Dag Bjørndalen er ressurssterke personer som jeg umiddelbart tenker kan ha noe å komme med, sier Hegle Svendsen til Dagbladet.

Vil jobbe i Norge

- Det er to veldig bra navn Emil er kommet opp med. Jeg kommer ikke på noen bedre på stående fot. Det er ikke så mange som kan ta på seg en slik jobb, sier Ole Einar Bjørndalen.

LANSERES SOM NY SJEF: Raphael Poirée er svært interessert i jobben som ny landslagssjef for de norske skiskyttergutta. Og ikke minst: Han er ønsket av Ole Einar Bjørndalen og Emil Hegle Svendsen. Foto: SCANPIX
LANSERES SOM NY SJEF: Raphael Poirée er svært interessert i jobben som ny landslagssjef for de norske skiskyttergutta. Og ikke minst: Han er ønsket av Ole Einar Bjørndalen og Emil Hegle Svendsen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Veldig artig å høre at de synes jeg er en god kandidat. Jeg ønsker å bo i Norge, håper å få jobbe som skiskyttertrener. Dette er en jobb jeg synes høres veldig spennende ut, og det kan være aktuelt, sier Poirée til Dagbladet.

Les mer om skiskytterne i dagens papirutgave av Dagbladet.

image: Poirée er skiskytter-guttas favoritt
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media