Poker og pils som oppladning til Skottlands-kampen

LONDON (Dagbladet): Fire dager før England møtte skottene onsdag hadde landslagssjef Kevin Keegan og fem spillere det riktig så hyggelig. De spilte poker, drakk øl og så på boksekamp til langt utpå morrakvisten.

Det er landslagsspiller Paul Ince som forteller dette, ifølge avisene The Sun og The Mirror. Guvernøren Ince, som han kaller seg, sier ikke dette for å lage bråk. Verken for England, Keegan eller seg sjøl.

Ince er av den oppfatning at dette er en type guttesamhold som vil styrke engelskmennenes moral, og gjøre dem til vinnere, før neste års EM-sluttspill.

Poker-Paul : - Jeg vet det er mange som slakter oss etter kampen onsdag, og ikke vil gi England en eneste sjanse under neste år, men vi gikk videre. Og jeg tror det samholdet som Keegan legger opp til i troppen, vil gjøre oss i stand til å bli gode. Keegan dyrker at vi spillerne skal ha et sterkt samhold, vi elsker ham for det.

Poker og kos

Britiske fotballeksperter rister på hodet etter skottekampen som blir karakterisert som pill råtten. Når Ince nå kommer med denne pokermeldinga, er det publunsj for kritikerne.

Øl-Paul : - Etter lørdagens kamp var det fem av oss som tok fri. Vi satte oss ned og koste oss sammen med Keegan. Vi snakket, spilte poker, tok noen øl og var oppe til klokka seks for å se tungvektskampen mellom Lennox Lewis og Evander Holyfield fra Las Vegas.

Tar dager

Britiske helseeksperter mener en oppladningsmiks. bestående av poker, øl og lite søvn bare noen dager før en viktig fotballkamp, er totalt feil:

- Etter en kraftanstrengelse, som det lørdagens kamp var, er denne formen for avslapping ikke å anbefale. Det tar mange dager å få slikt ut av systemet, heter det fra helsehold.

Kan ingenting

Keegan får også røff kritikk. Som han svarer på:

- Jeg er ikke typen som sitter foran et tegnebord og maler bilder og har en magisk formel som vil trylle fram en enkel løsning. Vi må jobbe hardt og ha tro på det vi gjør.

- FA visste dette om meg da de ansatte meg. Sier gamle, gode Keegan. Foreløpig har engelskmennene planlagt tre treningskamper før neste års sommergøy.