Polen våknet etter pause og knuste Georgia

God start på kvaliken.

JUBEL: Polen har fått en drømmestart på EM-kvaliken og kunne juble etter seier mot Georgia i kveld. Foto:  EPA/ZURAB KURTSIKIDZE
JUBEL: Polen har fått en drømmestart på EM-kvaliken og kunne juble etter seier mot Georgia i kveld. Foto: EPA/ZURAB KURTSIKIDZE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Georgia - Polen 0-4

Polakkene har virkelig fått en knallåpningen i EM-kvalifiseringen. For to kamper siden ble verdensmester Tyskland slått 2-0, og fredag ble det 4-0 over Georgia.

Nå har polakkene ti poeng på fire kamper, mens georgierne bare har tre poeng, men polakkene var nervøse før fredagens kamp, for det var viktig for nasjonen og spillerne å vise at den overraskende seieren over Tyskland ikke bare var en tilfeldighet og et blaff.

Men storseieren over Georgia fikk Polen vist det, selv om hele første omgang gikk uten at det ble scoringer. Alle målene kom i annen omgang.

Forsvareren Kamil Glik headet polakkene i ledelsen etter 51 minutters spill. Det var scoringen som skulle til for at det løsnet. Senere i omgangen tegnet Grzegorz Krychowiak, innbytteren Sebastian Mila og Arkadiusz Milik seg på scoringslisten.

Kapteinen og storscoreren Robert Lewandowski som til daglig spiller for Bayern München, klarte ikke å sette ballen i mål denne gangen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer