Politi stoppet Rodman-party

Ingen ventet at NBA-stjernen Dennis Rodman skulle feire 40-årsdagen i fred og ro. Heller ikke politiet, som sendte 30 mann for å stoppe festen.

Rodman satte NBA på hodet med ulike hårfarger, tatoveringer, dame- og fyllehistorier i suksesstida hos Chicago Bulls.

Selv om han har lagt opp som basketspiller opp er han forsatt populær blant venner. 300 av dem besøkte Rodmans hjem i Newport Beach for å feire hans 40-årsdag i helga, melder AP.

Partyet startet kl. 14.30 lørdag da Rodman ankom sitt eget hus i helikopter - som sirklet flere ganger over stranda før det landet. Så startet to band en livekonsert på den offentlige strandbiten utenfor huset.

Da hadde politiet fått nok og sendte inn 30 mann for å stoppe festlighetene. Etter samtaler med Rodmans advokat klarte politiet å flytte gjestene til en restaurant i nærheten.

Ingen ble arrestert, men 50 naboer ringte politiet for å klage over bråket. Det er ikke første gang Rodman har vært i tottene på naboene siden han kjøpte huset på midten av 90-tallet. Hele 70 ganger har politiet besøkt Rodman i villaen.

Etter bursdagsfesten i helga vil politiet bøtelegge Rodman for festbråket og for å ha hyrt inn livemusikk uten tillatelse.

(Dagbladet.no)

UROKRÅKE: Dennis Rodman har avsluttet basketkarrieren, men har ikke sluttet å tiltrekke seg oppmerksomhet av den grunn.<KUR>Foto: SCANPIX/AP</KUR>