Politianmelder motspiller etter å ha blitt slått ned i fjerdedivisjonskamp

- Det var brutalt.

EN SKIKKELIG KILEVINK: Rilindja-spilleren Esben Rashid fikk et ublidt møte med en knyttneve i seriekamp mot Heming i går. Nå politianmelder klubben motspilleren.Foto: Privat
EN SKIKKELIG KILEVINK: Rilindja-spilleren Esben Rashid fikk et ublidt møte med en knyttneve i seriekamp mot Heming i går. Nå politianmelder klubben motspilleren.Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fjerdedivisjonskampen mellom Rilindja og Heming på Haugerudbanen i går kveld får nå et etterspill ut over kunstgressbanen på Oslo øst.

Rilindja har bestemt seg for å politianmelde Heming-spilleren som slo ned Esben Rashid i det 68. minutt.

- Det var brutalt. Du ser ofte i fotballkamper at det er brytekamper mellom spillere, men du ser ikke rene bokseslag. Det var sjokkerende, forteller styreleder i Rilindja, Astrit Kukleci til Dagbladet.

Tre sting På stillingen 3-0 til opprykksjagende Rilindja eksploderte plutselig Heming-spilleren som akkurat var kommet inn som innbytter. Rashid forteller at han skjermet ballen etter et langt oppspill, og oppfattet at han ble revet, slitt og klasket i hodet av motspilleren i ryggen.

- Da snur jeg meg og dytter ham unna. Så spør jeg hva han driver meg. Helt ut av det blå kommer hånda hans, forteller Rashid.

Slaget sendte Rashid rett i bakken. Kvelden endte på legevakta og tre sting i kinnet. Selv dagen derpå forteller Rashid at han føler seg kvalm og dårlig.

- Det er greit med både temperatur og krangling på fotballbanen, men å ta det til dette nivået er ikke greit. Det er breddefotball vi snakker om, det er fjerdedivisjon, sier Rashid, som både har erfaring fra høyere nivåer og er tidligere landslagsspiller i futsal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.