Politiet åpner etterforskning mot Follo-treneren

- Vil avklare om det har skjedd noe straffbart.

BLIR ETTERFORSKET: Opplysningene Follo-trener Hans-Erik Eriksen kom med i politiavhør vil nå bli etterforsket.Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
BLIR ETTERFORSKET: Opplysningene Follo-trener Hans-Erik Eriksen kom med i politiavhør vil nå bli etterforsket.Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Opplysningene Follo-trener Hans-Erik Eriksen kom med i politiavhør fredag vil nå bli gjenstand for grundigere etterforskning.

- Opplysningene som er gitt til politiet i avhør og som også er meddelt pressen, tilsier at det kan ha skjedd straffbare forhold rundt pengemottaket. Politiet finner at det er rimelig grunn til å etterforske saksforholdet — dels for å avklare om det har skjedd noe straffbart og dels om det eventuelle straffbare forholdet er foreldet, heter det i en pressemelding fra politiet.

Det var på en pressekonferanse på Ullevaal stadion lørdag ettermiddag at Follos styreleder Ole Bjørn Fausa meddelte at Eriksen hadde innrømmet at han kunne ha vært involvert i ulovligheter i forbindelse med miljøet som nå er under etterforskning for kampfiksing. Forholdene daterer seg flere år tilbake i tid.

Svindlet gambler Lørdag kveld gikk Eriksen selv ut i lokalavisa Østlandets Blad og redegjorde for hvordan han hadde formidlet tips til en gambler mot betaling. Samtidig bedyret han at han aldri hadde involvert lagkamerat eller andre i virksomheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer