DROPPER SAKEN: Chelsea klaget Mark Clattenburg inn til Englands Fotballforbund (FA). Det førte til at foreningen for fargede advokater sendte en skriftlig klage til politiet. Nå har politiet besluttet å droppe saken, men FAs etterforskning fortsetter. Foto: SCANPIX/AFP/ADRIAN DENNIS
DROPPER SAKEN: Chelsea klaget Mark Clattenburg inn til Englands Fotballforbund (FA). Det førte til at foreningen for fargede advokater sendte en skriftlig klage til politiet. Nå har politiet besluttet å droppe saken, men FAs etterforskning fortsetter. Foto: SCANPIX/AFP/ADRIAN DENNISVis mer

Politiet dropper etterforskning av Clattenburg-rasisme

Mangler offer og bevis.

Politiet i London vil ikke fortsette etterforskningen av dommer Mark Clattenburg, som ifølge Chelsea skal ha kommet med rasistiske utsagn i slutten av oktober.

Chelsea klaget umiddelbart etter serietapet mot Manchester United i slutten av oktober dommeren inn til Englands Fotballforbund (FA). Det førte til at foreningen for fargede advokater sendte en skriftlig klage til politiet.

Nå har politiet derimot besluttet å droppe saken.

- Uten et offer og/eller bevis som tilsier at det har blitt gjort en straffbar handling er det umulig for oss å etterforske dette, uttalte politiet tirsdag.

Det ble også sagt at om ny informasjon kom fram, ville saken bli vurdert gjenopptatt.

(NTB)