ANGREPET: Ross Barkleys advokat bekrefter at Everton-spilleren ble angrepet. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
ANGREPET: Ross Barkleys advokat bekrefter at Everton-spilleren ble angrepet. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB ScanpixVis mer

Politiet etterforsker barbråk. - Barkley ble utsatt for angrep, sier advokat

Video av det som skal være Ross Barkley sirkulerer i sosiale medier. Advokaten bekrefter at Everton-stjerna ble angrepet.

(FourFourTwo): En video, som angivelig viser at Everton-spiller Ross Barkley blir slått ned på en nattklubb i Liverpool, sirkulerer i dag i sosiale medier.

Overvåkningsvideoen viser at to personer står og diskuterer noe, før den ene plutselig langer ut flere slag mot den andre. Det første slaget treffer personen som flere engelske medier omtaler som Ross Barkley, deriblant BBC og The Guardian.

Advokaten til Ross Barkley sier ifølge BBC at Barkley har vært offer for et «uprovosert angrep».

«Vi kan bekrefte at Ross var et offer for et uprovosert angrep av en fremmed som gjorde framstøt søndag kveld», lyder pressemeldingen fra Matt Himsworth som er administrerende direktør i Himsworths Legal.

Lokalavisa Liverpool Echo skriver at hendelsen skal ha skjedd natt til mandag, noen timer etter at Everton slo Leicester 4-2 i Premier League.

The Telegraph skriver at Merseyside-politiet ikke har mottatt noen anmeldelse, men at saken likevel er under etterforskning for å klargjøre hva som har skjedd.

«Merseyside-politiet er klar over opptakene som angivelig viser et angrep på en bar i Liverpool-sentrum», heter det i en pressemelding.

Barkley skal ha trent med klubben som normalt i dag. Everton har foreløpig ikke kommentert saken i engelske medier.