Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Politiet etterforsker Rnkovic

Fikk Godsets versjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Petar Rnkovic fikk i går irettesettelse og én månedslønn i straff fra Strømsgodset for slaget som sendte Thomas Finstad på sykehus med knust kinnbein.

Nå har buskerudpolitiet overtatt saken.

- Jeg kan bekrefte at jeg har vært i møte med politiet i dag. Jeg har gitt de opplysningene de trengte, og har full tillit til dem. Nå får politiet gjøre den jobben de skal gjøre, sier Godset-leder Tom Berntzen til Dagbladet.no.

Politijurist Ole Jacob Garder sier til Drammens Tidende at en etterforskningen ikke blir opprettet fordi dette dreier seg om Strømsgodset-spillere. Rnkovic mistenkes for legemsbeskadigelse.

- Vi har på selvstendig grunnlag valgt å opprette en etterforskning, sier Garder til avisa.

Politiet vil avhøre både Rnkovic og Finstad, gjerne i løpet av dagen. Spissene har selv skværet opp etter episoden på trening mandag.

BEKLAGET I GÅR: Petar Rnkovic på gårsdagens pressekonferanse i Drammen, sammen med trener Dag Eilev Fagermo (t.v) og leder Tom Berntzen (t.h). Foto: Scanpix
BEKLAGET I GÅR: Petar Rnkovic på gårsdagens pressekonferanse i Drammen, sammen med trener Dag Eilev Fagermo (t.v) og leder Tom Berntzen (t.h). Foto: Scanpix Vis mer