FUNNET DØD: 25-årige Erica Blasberg ble funnet hjemme i Nevada.Foto: SCANPIX/AP/Kevin Rivoli/File
FUNNET DØD: 25-årige Erica Blasberg ble funnet hjemme i Nevada.Foto: SCANPIX/AP/Kevin Rivoli/FileVis mer

Politiet etterforsker ung golfstjernes død

Tutta-konkurrent Erica Blasberg (25) ble funnet i sitt eget hjem.

||| (Dagbladet): Politiet skal etterforske saken etter at den 25-årige toppgolferen Erica Blasberg ble funnet død i sitt hjem i Nevada søndag.

Detaljene rundt dødsfallet er foreløpig ukjent, skriver lpga.com, og 25-åringens far sier ifølge Herald Sun at de ikke er sikre på hva som har skjedd med datteren.

- Ved første blikk trodde vi hun hadde tatt sitt eget liv, men ved nærmere ettersyn er det noe veldig, veldig rart med dette, sier Mel Blasberg.

- Vi venter på politiets undersøkelser, som er underveis. Uansett har vi mistet henne, og det er umulig å takle, sier han.

Tutta i sorg
Erica Blasberg hadde stor suksess som collegespiller, og ble spådd en stor framtid på touren. Hun ble profesjonell i 2004, og kvalifiserte seg for første gang til lpga-touren i 2005.

I år har hun kun spilt en turnering.

Den norske golfstjernen Suzann Pettersen spilte sammen med den unge jenta, og hun uttrykte sin støtte på Twitter i natt.

- Hvil i fred, Erica, livet er altfor urettferdig, og det er altfor tidlig å gå bort i en alder av 25. Vi ber for deg og familien din, skriver Pettersen.

Levde drømmen
I en pressemelding fra Blasbergs agent bes Ericas supportere om å feire livet hennes nå som hun har gått bort.

- For store deler av verden var Erica kjent som proffgolfer, men hun var mye mer enn det. Hun var en kjærlig datter for sine foreldre, og en medfølende og lojal venn. Erica hadde et godt hjerte, var veldig snill og veldig takknemlig for det hun hadde i livet, sier Chase Callahan.

- Hun levde drømmen som golfspiller på høyeste nivå, og vi er stolte over alt hun oppnådde. Dette er et smertefullt tap, og vi kommer til å savne henne, sier Callahan.

En talsmann for politiet i Henderson, Nevada, sier de etterforsker saken, men det er ikke kjent om de mistenker at noe kriminelt har skjedd.