RASENDE FANS: Wolverhampton-fans gikk amok etter nok et tap. Wolves ligger an til å rykke ned igjen. Foto: Action Images / NTB scanpix
RASENDE FANS: Wolverhampton-fans gikk amok etter nok et tap. Wolves ligger an til å rykke ned igjen. Foto: Action Images / NTB scanpixVis mer

Politiet etterforsker voldsscener

Flere hundre fans gikk amok etter Wolves-tap.

Politiet i Wolverhampton vil etterforske voldsscenene som utspant seg da publikum stormet banen etter at «ulvene» tapte 1-2 for Burnley lørdag.

Wolverhampton er i stor fare for å rykke ned for annet år på rad. En serierunde før slutt er laget nest sist i mesterskapsserien, og det er tre poeng og fire mål opp til rett side av streken.

Etter sluttsignalet i sesongens siste hjemmekamp strømmet sinte og skuffede hjemmesupportere ut på banen. Flere Wolves-spillere ble utsatt for verbale mishagsytringer, blant dem spissen Kevin Doyle.

Reklameskilter ble revet løs, innbytterbenkene ble skadd og minst en vakt ble utsatt for fysisk vold.

Ingen pågripelser ble foretatt, men politiet vil se på opptak fra overvåkingskameraer for å kunne straffeforfølge dem som gjorde seg skyldige i alvorlige lovbrudd.

- Om lag 300 Wolves-tilhengere stormet banen, og det var en skuffende slutt på en ellers spennende og problemfri kamp, sier politiinspektør Richard Cox i West Midlands-politiet.

- I dagene som kommer vil politifolk samarbeide med klubbansatte for å finne ut hvordan tilskuerne unngikk sikkerhetstiltakene og tok seg ut på banen.

I en uttalelse fra klubbledelsen heter det at man vil samarbeide med politiet i gjennomgangen av alle opptak fra sikkerhetskameraer.

Wolverhampton har en svak resultatrekke etter at Dean Saunders etterfulgte Ståle Solbakken som manager i januar, og bortekampen mot Brighton kommende helg blir sannsynligvis den siste i Englands to øverste divisjoner på iallfall et drøyt år. Bare seier der, og samtidige tap for både Barnsley og Peterborough, kan berge plassen.

(NTB)