Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Politiet gransker kamper fra 12 år tilbake

- Utelukker ikke at det blir flere pågripelser.

STENGT: Gjennom en periode på minst 12 år mistenker politiet at den korrupsjonssiktede kioskeieren skal ha organisert kampfiksing. Foto: Christian Monge Hugsted
STENGT: Gjennom en periode på minst 12 år mistenker politiet at den korrupsjonssiktede kioskeieren skal ha organisert kampfiksing. Foto: Christian Monge Hugsted Vis mer

Gjennom en periode på minst 12 år mistenker politiet at den korrupsjonssiktede kioskeieren skal ha organisert kampfiksing, skriver VG.

Avisen har fått opplyst at praksisen var godt etablert så langt tilbake som i 2000. Da frekventerte flere idrettskjendiser spillkiosken til tippekommisjonæren som er siktet i kampfiksingssaken, ifølge VG.

- Vi har en stor etterforskning der vi ser på saker tilbake til å 2000, bekrefter politiadvokat Christian Stenberg.

Den 56-årige kioskeieren er siktet for korrupsjon, bedrageri og påvirkningshandel. Mannens forsvarer, advokat Morten Furuholmen, sier han ikke er kjent med at politiet ser på saker som er opptil 12 år gamle.

- Det er nytt for meg, men jeg tar det til etterretning. Jeg har kun konfrontert ham med de to nylig mistenkte kampene, og der sier han at han ikke hadde noen kjennskap til resultatene i forkant, sier Furuholmen.

Tippekommisjonæren skal ha spredd spillene via et nettverk for å omgå begrensningene på 40.000 kroner i innsats per dag. Derfor kan ikke politiet utelukke at flere kommisjonærer kan bli etterforsket.

- I en slik sak kan vi ikke utelukke at det blir flere pågripelser, sa Stenberg til VG onsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media