<strong>LIGGER SVARET HER?:</strong> Den tidligere NFL-stjerna Aaron Hernandez har mye tatoveringer - og politiet tror svaret på dobbeltdrapsgåta kan ligge i høyrearma hans. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald/NTB Scanpix
LIGGER SVARET HER?: Den tidligere NFL-stjerna Aaron Hernandez har mye tatoveringer - og politiet tror svaret på dobbeltdrapsgåta kan ligge i høyrearma hans. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald/NTB Scanpix Vis mer

Politiet håper å finne spor i tatoveringene til drapstiltalt NFL-stjerne

Mener høyrearma til Aaron Hernandez kan inneholde løsningen på drapsgåta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Drapsetterforskere i Boston ønsker å komme i kontakt med alle som har  tatovert den tidligere NFL-stjerna Aaron Hernandez (24), melder Boston Herald.

Etterforskerne har forhåpninger om at det ligger spor i tatoveringene som kan hjelpe etterforskningen mot den dobbeltdrapstiltalte mannen.

Drepte to Hernandez er tiltalt for dobbeltdrap etter at han brutalt drepte Daniel de Abreu og Safiro Furtado, som han hadde møtt på nattklubben Cure i Boston i forveien.

Den tidligere New England Patriots-spilleren skal ifølge tiltalen ha fulgt etter mennene i en sølvfarget SUV, stanset ved siden av deres BMW i et lyskryss, og avfyrt flere skudd med en 38. kalibers Smith og Wessen-revolver.

De to mennene han drepte hadde ikke rulleblad.

Navnet til Hernandez dukket opp i forbindelse med etterforskningen av dobbeltdrapet i fjor, like etter 24-åringen ble arrestert i sitt eget hjem, mistenkt for drapet på Odin Lloyd.

Det er dette drapet han nå sitter varetektsfengslet for i påvente av en rettssak.

Tatoveringsgåte Politiet etterlyser nå tatovører som var i kontakt med Hernandez i etterkant av dobbeltdrapet, men understreker at de blir ansett som vitner og ikke mistenkte for noe straffbart.

- Bostonpolitiet og påtalemyndigheten i Suffolk ønsker assistanse fra tatovører som kan ha tatovert Aaron Hernandez i etterkant av drapene på Daniel de Abreu og Safiro Furtado, sier påtalemyndigheten i en uttalelse.

Ifølge Boston Herald ønsker politiet spesielt å komme i kontakt med tatovører som utførte tatoveringer på Hernandez' høyrearm mellom februar 2012 og juni 2013. I denne tidsperioden er det kjent at han befant seg i delstatene California, Connecticut og Florida.

<strong>Foto:</strong> AP Photo/Phelan M. Ebenhack/NTB Scanpix
Foto: AP Photo/Phelan M. Ebenhack/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer