- Politiet har bedre ting å bruke tida si på

Joey Barton vil ikke anmelde overfallet i Liverpool.

LEGGER SAKEN DØD: Joey Barton kommer ikke til å anmelde de to 21-åringene som ble arrestert for å ha slått ham i hodet.Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART/NTB scanpix
LEGGER SAKEN DØD: Joey Barton kommer ikke til å anmelde de to 21-åringene som ble arrestert for å ha slått ham i hodet.Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART/NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): To menn ble mandag morgen pågrepet av politiet etter å ha havnet i klammeri med Queens Park Rangers-urokråka Joey Barton utenfor en nattklubb i Liverpool.

29-åringen var ifølge en QPR-talsmann på vei hjem etter en bytur med kjæresten da de to mennene kom med sjikanerende tilrop før de gikk fysisk til angrep på Barton, som skulle ha pådratt seg skader i ansiktet, skrev BBC tidligere i dag.

Nå rykker Barton selv ut og avdramatiserer hendelsen på Twitter.

- Jeg fikk et feigt slag i bakhodet, men er ikke skadet, slik det har blitt meldt. Det er bare en lite blåmerke bak øret. Jeg har opplevd verre, og livet går videre. Takk for omtanken, skriver Barton til sine vel 1,6 millioner følgere.

Barton roser Merseyside-politiet, som raskt rykket ut og tok kontroll over situasjonen, men har ikke tenkt til å forfølge saken.

- Jeg har ingen planer om å anmelde forholdet, siden de ikke er særlig alovrlig. Politiet har også viktigere ting å bruke tida si på, skriver midtbaneterrieren.

Barton har hatt noen røffe uker etter en meget kontroversiell serieavslutning mot gamleklubben Manchester City. Han ble utvist etter et slag mot Carlos Tevez, før han gikk fullstendig berserk etter å ha sett det røde kortet. Først sparket han ned Sergio Agüero, så prøvde han å skalle til Vincent Kompany før han yppet til bråk med Mario Balotelli. Det resulterte i at han er ilagt 12 kampers karantene av det engelske fotballforbundet.