Politiet har frigitt bildebeviser av drapssiktet NFL-stjerne

Viser Hernandez med det de mener er drapsvåpenet.

 MED VÅPEN:  Politiet i Attleboro, Massachusetts, mener bildene fra Aaron Hernandez' egen videoovervåkning viser at han bærer våpenet som ble brukt til å ta livet av Odin Lloyd. Bildene er fra Hernandez' eget hus kvelden drapet skjedde. Foto: AP Photo / Attleboro District Court / NTB Scanpix
MED VÅPEN: Politiet i Attleboro, Massachusetts, mener bildene fra Aaron Hernandez' egen videoovervåkning viser at han bærer våpenet som ble brukt til å ta livet av Odin Lloyd. Bildene er fra Hernandez' eget hus kvelden drapet skjedde. Foto: AP Photo / Attleboro District Court / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): For én måned siden i dag ble NFL-stjernen Aaron Hernandez hentet i sitt eget hjem og siktet for drapet på kompisen Odin Lloyd.

Den tidligere New England Patriots fikk fyken fra klubben bare timer etter at han ble hentet av politiet, og har siden sittet i varetekt siden.

Hernandez er siktet for å ha regissert drapet på den semiprofesjonelle fotballspilleren Odin Lloyd - som var en kompis, og sammen med søsteren til stjernens forlovede.

Går rundt med våpen Lloyd skal ha blitt drept av Hernandez og to venner, og politiet har jobbet ut ifra en teori om at drapet fant sted fordi Lloyd visste at NFL-stjernen også var inneblandet i et dobbel-drap i fjor sommer.

Politiet i Massachusetts har nå frigitt bilder fra videoovervåkingskameraene som Aaron Hernandez hadde i sitt eget hjem. På bildene er det synlig at stjernen vandrer rundt med det politiet mener er et håndvåpen.

Overvåkingskamera viser at 23-åringen forlot huset sitt natt til 17. juni, med våpen. Kl. 02.30 skal Hernandez og to venner ha plukket Lloyd opp hjemme hos han.

Videoen viser også at NFL-spilleren snakker til noen inne i sitt eget hus, hvor han forteller at han ikke kan stole på noen lenger, har politiet tidligere opplyst.

Aaron Hernandez har ikke erklært seg skyldig i drapet på Odin Lloyd.